HOME SWEET HOME

7 νέοι τρόποι να βάλετε χρώμα στο υπνοδωμάτιό σας


10 Νοεμβρίου 2017

bedroom.jpg

Και σίγουρα γνωρίζετε ήδη ότι το χρώμα επηρεάζει την διάθεσή σας. Eμείς ψάξαμε και σας βρήκαμε 7 νέους τρόπους να βάλετε τις αγαπημένες αποχρώσεις στο «καταφύγιό» σας εντός τειχών του σπιτιού. Φυσικά μιλάμε για το υπνοδωμάτιό σας!

Στα μαλακά Ο πιο γρήγορος και οικονομικός τρόπος να ανανεώσετε κάθε χώρο, γνωρίζετε ήδη ότι είναι τα μαξιλάρια. Τι πιο εύκολο, λοιπόν, από το να βάλετε λίγο χρώμα στο υπνοδωμάτιό σας με τη βοήθειά τους; Φυσικά, δεν εννοούμε τα μαξιλάρια στα οποία γέρνετε το κεφάλι σας κάθε βράδυ, αλλά τα διακοσμητικά μαξιλάρια. Αν στο υπνοδωμάτιό σας επικρατούν τα ουδέτερα και ήρεμα χρώματα, δεν έχετε παρά να προτιμήσετε τα χαρούμενα, χρωματιστά γεωμετρικά μοτίβα για τα μαξιλάρια σας σε ζεστούς τόνους, όπως το βαθύ πορτοκαλί ή το μπλε ράφ.

Το άλλο σας μισό Η θεωρία των χρωμάτων δημιουργήθηκε για κάποιον λόγο! Παράλληλα, εφαρμόζοντάς την στο σπίτι σας θα μετατρέψετε το χώρο σας σε κοιτίδα του σύγχρονου design. Εμείς, λοιπόν, σας προτείνουμε να συνδυάσετε τα βασικά χρώματα με τα συμπληρωματικά τους.

Ζήστε το δράμα σας Θέλετε να κάνετε μεγάλες αλλαγές στο υπνοδωμάτιό σας; Ξεκινήσετε αλλάζοντας χρώμα στους τοίχους σας. Οι τάσεις φέτος υποστηρίζουν τα έντονα, ζωντανά, χαρούμενα και χαλαρωτικά χρώματα (όπως το σομόν, το πράσινο σαρτρέζ, το σκούρο καφέ του κονιάκ, το μπλε indigo ή το πράσινο του σμαραγδιού). Για να πάρετε έμπνευση, κάντε κλικ εδώ για να δείτε χρωματικούς συνδυασμούς που ταιριάζουν σε όλα τα δωμάτια.

Κιτρινίστε ... από το καλό σας! Το φρέσκο ζωηρό κίτρινο φτιάχνει τη διάθεσή μας και μας γεμίζει αισιοδοξία. Γιατί λοιπόν να μη βάλετε μια πινελιά αυτού του χαρούμενου χρώματος στο υπνοδωμάτιό σας; Από τα σεντόνια και τα μαξιλάρια μέχρι την πολυθρόνα ή τη συρταριέρα σας, το κίτρινο θα σας γεμίσει θετική ενέργεια στο λεπτό!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:
Τα καλύτερα φυτά που μπορούμε να βάζουμε στο υπνοδωμάτιό μας

[gallery-717460]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα