HOME SWEET HOME

Όσα πρέπει να γνωρίζουμε πριν αγοράσουμε καναπέ


14 Νοεμβρίου 2017

chiara.jpg

Cozy αποχρώσεις Το μπεζ, το γκρι και το λευκό αποκαλούνται από πολλούς ως οι πιο cozy αποχρώσεις. Βάλτε αυτά τα χρώματα στο μεγαλύτερο μέρους του σαλονιού σας αλλά ο επιλέξτε έναν καναπέ με έντονη προσωπικότητα σε έντονες αποχρώσεις.

Γκρι καναπές Το γκρι είναι το πιο δημοφιλές χρώμα της σεζόν και θα το δείτε να κυριαρχεί στους καναπέδες αλλά και γενικότερα στη διακόσμηση. Μας αρέσει πολύ να το βλέπουμε συνδυασμένο με παλ χρώματα όπως ροζ, θαλασσί και κίτρινο αλλά και πιο σκούρες αποχρώσεις, όπως μαύρο, μπλε και καφέ.

Βελούδινος καναπές Το βελούδο είναι ένα από τα πιο δυναμικά trends στους καναπέδες και ένα ύφασμα που μπορεί να δώσει έξτρα πόντους στιλ σε έναν χώρο. Συνδυάστε το με μοντέρνα έπιπλα για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα και μην ξεχάσετε να προσθέσετε χρυσές λεπτομέρειες για να δείχνει το δωμάτιό σας ακόμα πιο αρχοντικό. Άλλωστε το βελούδο είναι ένα ύφασμα που παραπέμπει σε πολυτέλεια και αριστοκρατικές εποχές.

Δύο λόγοι για να επιλέξετε βελούδινο καναπέ

[gallery-717343]

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα