HOME SWEET HOME

Το ρετιρέ της Jennifer Lopez με την απίστευτη θέα στην πόλη


26 Νοεμβρίου 2017

abaca-581910-120.jpg

Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης αυτού του διαμερίσματος δεν είναι άλλος από την Jennifer Lopez.

Φυσικά το να ζει κανείς σαν την διάσημη τραγουδίστρια δεν είναι ακριβώς... φθηνό, καθώς το ρετιρέ κοστίζει 27 εκατομμύρια δολάρια - 7 εκατομμύρια περισσότερο απ’ όσο το αγόρασε η Lopez το 2014.

Εκτός από τους πολύ μεγάλους εξωτερικούς χώρους, το σπίτι είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο και εσωτερικά καθώς ο χώρος του καταλαμβάνει 600τμ. Με εξίμισι μπάνια, ιδιωτικό ασανσέρ και δύο επίπεδα (στα οποία είναι κατανεμημένα τα δωμάτια), μπορούμε να καταλάβουμε γιατί η καταχώρηση της αγγελίας της πώλησής του το περιγράφει ως «το ύψιστο κόσμημα» του κτιρίου που χτίστηκε το 1924.

Το ασανσέρ ανοίγει κατευθείαν σε ένα ιδιωτικό φουαγιέ στον 5ο όροφο. Το φουαγιέ οδηγεί σε ένα πολύ φωτεινό δωμάτιο με φεγγίτες και τρεις γαλλικές πόρτες. Τα ψηλά ταβάνια, οι λευκοί τοίχοι και οι φαρδιές, ξύλινες, δρύινες σανίδες στο πάτωμα δίνουν την αίσθηση της κομψότητας και της πολυτέλειας στον χώρο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε ακόμα: Το σπίτι του Marc Jacobs μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής

[gallery-717887]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα