HOME SWEET HOME

7 τρόποι για ζεστό υπνοδωμάτιο χωρίς να ανάψετε θέρμανση


13 Δεκεμβρίου 2017

photo-nov-18-4-23-20-pm.jpg

Ξεχάστε τη θέρμανση. Δείτε πώς μπορείτε να ζεσταθείτε τα βράδια στο υπνοδωμάτιό σας χωρίς καν να την ανάψετε.

Τσεκάρετε για τυχόν χαραμάδες Αν τα παράθυρα ή οι μπαλκονόπορτες του δωματίου σας έχουν κενά τότε η εσωτερική ζέστη θα φεύγει προς τα έξω και εσείς θα κρυώνετε. Τσεκάρετε πόρτες και παράθυρα. Ο πιο απλός τρόπος για να το κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα αναμένο κερί. Βάλτε το στο σημείο που κλείνει η πόρτα ή το παράθυρο και δείτε αν τρεμοπαίζει ή σβήνει. Αν όχι, τότε είστε εντάξει. Αν σβήνει ή τρεμοπαίζει, όμως, τότε θα πρέπει να κάνετε κάτι για να καλύψετε τα κενά.

Χρησιμοποιείτε πιο ζεστά σκεπάσματα Είναι η προφανής λύση αλλά πολλοί είναι αυτοί που δεν την σκέφτονται. Aν κρυώνετε πολύ μπορείτε πολύ απλά να επενδύσετε σε μια ηλεκτρική κουβέρτα την οποία θα μπορείτε να ανάβετε για 5-10 λεπτά πριν πάτε για ύπνο. Από τη στιγμή που θα χωθείτε κάτω από τα σκεπάσματα δεν χρειάζεται πλέον να την έχετε αναμένη. Διαφορετικά με μια κουβέρτα και ένα πάπλωμα -όταν έχει πολύ κρύο- είστε μια χαρά.

Απομακρύνετε το κρεβάτι σας από το παράθυρο ή την μπαλκονόπορτα Αυτό μπορεί να μην αποτελεί λύση για ολα τα υπνοδωμάτια αλλά αν το δικό σας κρεβάτι βρίσκεται κοντά σε παράθυρο ή μπαλκονόπορτα καλό είναι να το μεταφέρετε τους χειμερινούς μήνες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:
12 τρόποι για να διακοσμήσετε τα Χριστουγεννιάτικα φωτάκια

[gallery-717914]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα