HOME SWEET HOME

Τα αντικείμενα που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε κομοδίνο


5 Φεβρουαρίου 2018

thehomeissue-komodino03-504x354.jpg

Εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα «απαραίτητα» που πρέπει να έχει το τέλειο κομοδίνο και όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε λίγο πριν πέσετε για ύπνο ή και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

thehomeissue_komodino02

Ένα φωτιστικό για διάβασμα Μιας και σίγουρα δεν θα θέλετε να αφήσετε το φως του υπνοδωματίου σας ανοιχτό-σίγουρα δεν θα μπορέσετε να χαλαρώσετε πλήρως κάνοντάς το-καλό είναι να έχετε ένα φωτιστικό πάνω στο κομοδίνο σας. Ένα μικρό φωτιστικό είναι πάντα χρήσιμο σε ένα υπνοδωμάτιο μιας και μπορεί να ανοιχτεί ανά πάσα ώρα και στιγμή και όχι μόνο για να διαβάσετε πριν πέσετε για ύπνο. Επιπλέον, ένα όμορφο φωτιστικό μπορεί να αποτελέσει το τέλειο διακοσμητικό για το κομοδίνο σας.

thehomeissue_komodino03

Ένα καλό βιβλίο Το διάβασμα ενός καλού βιβλίου-και όχι το χάζεμα μπροστά σε κάποιο laptop, τηλεόραση, κινητό ή tablet-θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε πολύ καλύτερα για την ώρα του ύπνου.

[gallery-716562]

Ακουστικά για μουσική Όλοι περνάμε νύχτες που ο ύπνος δεν μας πιάνει με τίποτα. Ένας τέλειος τρόπος για να νυστάξετε και να χαλαρώσετε είναι ακούγοντας χαλαρωτική μουσική. Έχοντας ένα ζευγάρι ακουστικά στο κομοδίνο σας-ειδικά αν κοιμάστε με άλλον στο υπνοδωμάτιο-μπορείτε να ηρεμήσετε και να μπείτε σε mood ύπνου ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Gallery: Τα καλύτερα φυτά που μπορούμε να βάζουμε στο υπνοδωμάτιό μας

[gallery-717460]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα