HOME SWEET HOME

5 ιδέες για να τοποθετήσετε τα έπιπλά σας σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο


13 Μαρτίου 2018

bedroom.jpg

Έχοντας ως βασικό άξονα την «ροή» της κίνησης στον χώρο, δείτε παρακάτω 5 τρόπους που θα σας βοηθήσουν να τοποθετήσετε τα έπιπλά σας σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο και ταυτόχρονα να διατηρήσετε κομψότητα και άνεση.

μικρό υπνοδωμάτιο

Προσπαθήστε να δημιουργήσετε συμμετρία Ξεκινήστε δοκιμάζοντας να δείτε αν μπορείτε να πετύχετε μια συμμετρική διάταξη στον χώρο. Λέγοντας συμμετρία εννοούμε να υπάρχουν δύο κομοδίνα και το κρεβάτι να βρίσκεται στο κέντρο τους. Αν έχετε ντουλάπα, τότε εξασφαλίστε πως η πόρτα ανοίγει χωρίς να χτυπάει πάνω στο κρεβάτι. Η συμμετρία παρέχει πρόσβαση και στις δύο πλευρές του κρεβατιού, κάνει πιο εύκολη την αλλαγή των σεντονιών και κάνει το μικρό υπνοδωμάτιο να φαίνεται πιο άνετο.

μικρό υπνοδωμάτιο

Θυσιάστε το ένα κομοδίνο Δεν υπάρχει αρκετός χώρος; Ξεκινήστε θυσιάζοντας το ένα κομοδίνο. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα κολλήσετε το κρεβάτι στον τοίχο από την άλλη πλευρά – μπορείτε να αφήσετε έναν μικρό διάδρομο ελεύθερο. Μπορείτε, ακόμα, στον τοίχο που βρίσκεται από την άλλη πλευρά του κρεβατιού αντί για κομοδίνο να βάλετε μια συρταριέρα και να κερδίσετε αποθηκευτικό χώρο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα: 9 χρώματα για το μπάνιο που θα το κάνουν να δείχνει πάντα καθαρό

[gallery-716388]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα