HOME SWEET HOME

4 ιδέες για να φρεσκάρετε το καθιστικό σας εάν μένετε στο ενοίκιο


27 Μαρτίου 2018

thehomeissue-livingroomrental001-1024x585.jpg

Κι επειδή το καθιστικό είναι το πλέον κομβικό σημείο του σπιτιού, εμείς σας προτείνουμε 4 εύκολους τρόπους να το ανανεώσετε ξεκινώντας από σήμερα!

Η ανανέωση ξεκινάει από τα μικρά πράγματα, όπως είναι οι... διακόπτες.

Διακόπτες Σίγουρα έχετε ακούσει τη φράση «Η διαφορά κρίνεται στις λεπτομέρειες» και μπορεί συνήθως να αναφέρεται σε όλα τα είδη πρωταθλητισμού, αλλά ισχύει και για το σπίτι σας και συγκεκριμένα για τους διακόπτες σας – ειδικά αν αυτοί έχουν αέρα άλλης εποχής. Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, αλλά αυτή η μικρή αλλαγή θα φέρει άλλη πνοή στον χώρο σας. Και αν ο ιδιοκτήτης σας βάλει φρένο, δεν έχετε παρά να βάλετε κάποιο κάλυμμα στους διακόπτες ή να τους πλαισιώσετε με μικρά κάδρα κι αυτοκόλλητα βινυλίου για να περάσετε το... δικό σας!

Αλλάξτε φωτιστικό οροφής κι αλλάξτε (νοητά) σπίτι και διάθεση!

Φωτιστικά Τα φωτιστικά οροφής στο σπίτι που νοικιάζετε είναι από αισθητικά ανυπόφορα έως ανύπαρκτα με αποτέλεσμα να μη θέλετε να κοιτάτε ψηλά; Εκμεταλλευτείτε αυτήν τη δυστυχή συγκυρία για να αναβαθμίσετε το καθιστικό σας. Στην πρώτη περίπτωση, δεν έχετε παρά να αντικαταστήσετε τα καπέλα τους, στη δεύτερη το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα φωτιστικό που σας αρέσει και ταιριάζει στο χώρο και την αισθητική σας. Για ένα πιο δραματικό look, σας προτείνουμε να πείτε «ναι» στα μεγάλα φωτιστικά που ακολουθούν λιτές και καθαρές γραμμές.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα: Ποια σκαμπό ταιριάζουν σε κάθε κουζίνα

[gallery-716977]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα