HOME SWEET HOME

Ο Justin Timberlake πουλάει το πανάκριβο ρετιρέ του στη Νέα Υόρκη!


27 Μαΐου 2018

Τοποθετημένο στην κορυφή ενός συγκροτήματος που κατασκευάστηκε από τον γνωστό αρχιτέκτονα Gwathmey Siegel, το ρετιρέ μεγέθους 240 τ.μ. αγοράστηκε από το ζευγάρι το 2010 για 6.5 εκατομμύρια δολάρια. Έχει τρία υπνοδωμάτια, 3.5 μπάνια και ταράτσα 80 τ.μ. που καταλαμβάνει 3 πλευρές του κτιρίου.

Justin Timberlake

Το άνετο καθιστικό με τους δερμάτινους καναπέδες.

Το άνετο εσωτερικό του με τις δερμάτινες πολυθρόνες και τους καναπέδες και το μεγάλο coffee table  προσφέρει άπλετο χώρο για χαλάρωση και συναναστροφή.

Justin Timberlake

Η τραπεζαρία του σπιτιού.

Τα παράθυρα εκτείνονται από το πάτωμα ως το ταβάνι και προσφέρουν ασύγκριτη θέα στο Μανχάταν, ενώ παράλληλα χαρίζουν πολύ φυσικό φως στον ήδη μεγάλο εσωτερικό χώρο.

Justin Timberlake

Τα μεγάλα παράθυρα προσφέρουν την απόλυτη θέα.

Σε γενικές γραμμές το διαμέρισμα χαρακτηρίζουν οι λευκοί τοίχοι και η μίνιμαλ αισθητική κάτι που έρχεται να υπογραμμίσει η κατάλευκη κουζίνα με το χτιστό ψυγείο και τον αποθηκευτικό χώρο κρασιών, αλλά και η τραπεζαρία που βρίσκεται ακριβώς δίπλα της.

Justin Timberlake

Το κομψό breakfast bar.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Gallery: Θυμηθείτε μερικές από τις πιο fun και χαριτωμένες εμφανίσεις τους

[gallery-718376]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα