HOME SWEET HOME

Διακοσμήστε υπέροχα τη βεράντα σας με μερικά απλά βαζάκια


1 Ιουνίου 2018

thehomeissue-vazakia1-620x354.jpg

 

Η διακόσμηση της βεράντας έρχεται στο προσκήνιο τώρα περισσότερο από ποτέ και εμείς σας έχουμε εύκολες και πολύ οικονομικές ιδέες για να διακοσμήσετε τη βεράντα σας με απλά, γυάλινα βαζάκια που ήδη έχετε στο σπίτι σας.

Φτιάξτε κεριά Αγοράστε απλά λευκά κεριά και βάλτε τα μέσα στα βαζάκια σας. Χρησιμοποιώντας χοντρό σχοινί δέστε τα βαζάκια στη βεράντα σας. Χρησιμοποιήστε διαφορετικές αποχρώσεις σχοινιού για ακόμα πιο ωραίο αποτέλεσμα. Μπορείτε να βρείτε χοντρό σχοινί (σαν και αυτό της φωτογραφίας) σε καταστήματα με είδη σπιτιού και διακόσμησης.

Με ένα μικρό ξύλινο κιβώτιο και μερικά βαζάκια μπορείτε να φτιάξετε το πιο όμορφο διακοσμητικό για το μπαλκόνι σας.

Βάζα για το μπαλκόνι Αν θέλετε να βάλετε στο τραπέζι της βεράντας ένα μπουκέτο με φρέσκα λουλούδια μπορείτε αντί για βάζο να χρησιμοποιήσετε μερικά βαζάκια. Για πιο όμορφο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε ένα μικρό ξύλινο κιβώτιο σαν αυτό της φωτογραφίας. Μπορείτε να βρείτε τέτοια απλά ξύλινα κιβώτια σε ξυλουργεία αλλά και καταστήματα με είδη σπιτιού. Τοποθετήστε 3 ή 4 βαζάκια διαφορετικών μεγεθών μέσα στο κιβώτιο και γεμίστε τα με φρέσκα λουλούδια.

Φτιάξτε αυτοσχέδιο πολυέλαιο βεράντας με βαζάκια, φωτάκια και σχοινί.

Εξωτερικός πολυέλαιος Φτιάξτε έναν αυτοσχέδιο πολυέλαιο για το μπαλκόνι σας χρησιμοποιώντας μερικά άδεια βαζάκια και φωτάκια. Θα χρειαστείτε τουλάχιστον 5-6 βαζάκια, ένα σετ φωτάκια (αν τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια σας είναι λευκά και μονόχρωμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά) και λινάτσα ή χοντρό σχοινί για να δέσετε τα βαζάκια μεταξύ τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Η αλλαγή που αξίζει να κάνετε στο σπίτι σας την άνοιξη

[gallery-717313]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα