HOME SWEET HOME

7 έξυπνα (και νόστιμα) πράγματα που μπορείτε να κάνετε με μια παγοθήκη


7 Ιουνίου 2018

thehomeissue-icecubetray001-1024x585.jpg

Κάντε το όπως οι Ιάπωνες και φτιάξτε το πιο εύκολο, νόστιμο κι εντυπωσιακό σούσι. Λαδώστε ελαφρά το εσωτερικό κάθε παγοκύστης και γεμίστε τις με ειδικό ρύζι για σούσι. Όταν έρθει η ώρα του σερβιρίσματος, ξεφορμάρετε το ρύζι προσεκτικά και καλύψτε κάθε κομμάτι με μικρά κομμάτια σολομού, τόνου, γαρίδες ή φέτες αβοκάντο. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: αυτό το έξυπνο -και οικονομικό- ορεκτικό θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας!

Για να μπορείτε να απολαύσετε τον αγαπημένο σας ζεστό καφέ και το καλοκαίρι, η λύση είναι μία: κάντε τον παγάκια!

Μερικοί τον προτιμούν κρύο Λατρεύετε τον καφέ φίλτρου αλλά θεωρείτε ότι η απόλαυσή του αποτελεί αποκλειστικά φθινοπωρινή και χειμωνιάτικη υπόθεση. Κι όμως κάνετε λάθος: μπορείτε να τον κάνετε πιο δροσιστικό -και μάλιστα χωρίς να γίνει πιο ελαφρύς ή νερουλός- με τη βοήθεια μιας παγοθήκης. Με ποιον τρόπο; Ετοιμάστε τον καφέ σας κανονικά και στη συνέχεια σουρώστε τον και γεμίστε με αυτόν τις παγοκύστες. Την επόμενη φορά που θα θελήσετε ένα λαχταριστό φλιτζάνι καφέ φίλτρου, προσθέστε αυτά τα παγάκια στο ποτήρι σας. Αντί να τον αραιώσουν, θα τον κάνουν πιο δυνατό, δροσερό και νόστιμο! Αντίστοιχα, μπορείτε να κάνετε το ίδιο με τους χυμούς που σας έχουν περισσέψει. Ωστόσο, εμείς σας προτείνουμε να βάλετε τα παγάκια τους στα κοκτέιλ σας για να τους δώσετε μια έξτρα γεύση απόλαυσης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Η αλλαγή που αξίζει να κάνετε στο σπίτι σας την άνοιξη

[gallery-717313]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα