HOME SWEET HOME

6 tips για να φτιάξετε ένα όμορφο υπαίθριο καθιστικό


RKPT

30 Ιουνίου 2018

thehomeissue-outdoorroom0-1024x585.jpg

Είτε πρόκειται για έναν μεγάλο εξωτερικό χώρο, είτε για μια μικρή γωνιά που μπορούν να μπουν δυο πολυθρόνες και ένα τραπεζάκι, το σίγουρο είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύ ιδιαίτερο καθιστικό εξωτερικού χώρου. Για να πετύχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα δείτε τα παρακάτω tips.

υπαίθριο καθιστικό

#1 Μια ουδέτερη βάση θα σας επιτρέψει να βάλετε πινελιές χρώματος μέσα από τα μαξιλάρια, τα ριχτάρια και τα χαλιά. Προτιμήστε λοιπόν τα ουδέτερα χρώματα για να αφήσετε στον εαυτό σας το περιθώριο της διακοσμητικής δημιουργικότητας.

υπαίθριο καθιστικό

#2 Διαλέξτε μερικά ιδιαίτερα υλικά που θα δώσουν χαρακτήρα και προσωπικότητα στον εξωτερικό σας χώρο. Διαλέξτε ένα μπρούτζινο φωτιστικό ή διακοσμητικά με ιδιαίτερες υφές, όπως για παράδειγμα το σχοινί – δίνουν οπτικό ενδιαφέρον και θα αναβαθμίσουν κατά πολύ τη διακόσμησή σας.

υπαίθριο καθιστικό

#3 Μήπως ο χώρος που έχετε είναι κάπως άβολος; Αξιοποιήστε τον χώρο καθ’ ύψος και επιλέξτε κομμάτια που θα οδηγήσουν το βλέμμα προς τα πάνω. Μια κουνιστή καρέκλα σαν αυτή, για παράδειγμα, είναι ιδανική.

υπαίθριο καθιστικό

#4 Τα αναδιπλούμενα έπιπλα είναι μια πολύ καλή επιλογή για τους πολύ μικρούς χώρους, καθώς κλείνουν όταν δεν χρησιμοποιούνται. Τα κομμάτια που βρίσκονται στο πάτωμα, όπως αυτά τα στιλάτα μαξιλάρια, δημιουργούν ένα χαλαρό περιβάλλον – είναι ιδανικά ακόμα κι αν δεν έχετε καθόλου καναπέ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Τα διακοσμητικά που θα κάνουν τη βεράντα σας μαγική

[gallery-718549]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα