HOME SWEET HOME

Bedroom Mood: Τα χρώματα που θα σας βοηθήσουν να κοιμάστε καλύτερα το '22


JTeam

29 Δεκεμβρίου 2021

Bedroom Mood: Τα χρώματα που θα σας βοηθήσουν να κοιμάστε καλύτερα το '22
Η κρεβατοκάμαρα είναι ένα από τα καλύτερα δωμάτια του σπιτιού γιατί αν είναι κατάλληλα σχεδιασμένη, μας αποφορτίζει από την ένταση και την κούραση της καθημερινότητας. Ο τρόπος που είναι διακοσμημένη και τα χρώματα που φιλοξενεί, πρέπει να χαλαρώνουν το μάτι και τα παρακάτω χρώματα θα προσφέρουν, σύμφωνα με τους Home Decor Experts, έναν ξεκούραστο και ποιοτικό ύπνο από τον νέο χρόνο.

Κάντε εικόνα το υπνοδωμάτιο σας. Σας χαλαρώνουν τα χρώματα που έχετε επιλέξει; Αν δεν μπορείτε να δώσετε εύκολα απάντηση, τότε μάλλον κάτι δεν έχετε κάνει σωστά. Αν από την άλλη, κάθε φορά που μπαίνετε στην κρεβατοκάμαρά σας, δεν βλέπετε την ώρα να πέσετε για ύπνο στο κρεβάτι, τότε έχετε επιλέξει τα ιδανικά χρώματα που υπόσχονται απόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση.

Οι μεγαλύτεροι Home Decor Experts του εξωτερικού καταλήγουν στα παρακάτω χρώματα για να σας παίρνει ο ύπνος αμέσως, νιώθοντας γαλήνια και ήρεμα στο προσωπικό σας καταφύγιο. Οι παρακάτω ιδέες πέρα από χαλαρωτικές, είναι και ρομαντικές και σίγουρα δεν θα τις μετανιώσετε αν τις τολμήσετε το 2022.

1. Γκρι του Πάγου

Ένα χρώμα που σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει αν θέλετε να κάνετε τον πιο γαλήνιο ύπνο. Το γκρι του πάγου είναι μια ιδιαίτερη μείξη χρωμάτων του ανοιχτού γκρι με το ψυχρό μπλε και δημιουργεί την αίσθηση να θέλουμε να μένουμε συνεχώς κάτω από τα σκεπάσματα.

Ο χώρος σας θα γεμίσει με την πιο θετική ενέργεια, προσφέροντας την απαραίτητη χαλάρωση στο μάτι.

2. Θαλασσί

Το ιδανικό χρώμα για να νιώθετε σαν να είστε σε διακοπές ακόμη και όταν όλα γύρω σας είναι μουντά και δεν έχετε καμία διάθεση. Το θαλασσί ξεκουράζει το μάτι και προσφέρει έναν χαλαρωτικό ύπνο, διώχνοντας μακριά την υπερένταση όλης της ημέρας.

3. Μωβ

Θα είναι ένα από τα χρώματα- τάσεις του 2022. Αν θέλετε να το δοκιμάσετε στην κρεβατοκάμαρα σας, θα κάνει τον ύπνο σας γαλήνιο, δίνοντας ζεστές πινελιές στο προσωπικό σας καταφύγιο.

4. Παλ ροζ

Με φωτεινή και παιχνιδιάρικη διάθεση, το συγκεκριμένο χρώμα είναι ιδανικό για έναν ξεκούραστο ύπνο και για όλες τις ηλικίες, κάνοντάς σας να βυθίζεστε στο μαξιλάρι και το στρώμα σας.

5. Μπεζ

Είναι ένα από τα πιο ζεστά χρώματα και αν λατρεύετε τις κλασικές αποχρώσεις από την προσωπική σας παλέτα, τότε είναι η ιδανική λύση. Δοκιμάστε το και θα δείτε ότι πέρα από το γεγονός ότι είναι η επιτομή της κομψότητας, θα μεταμορφώσει το σπίτι σας.