HOME SWEET HOME

Τα 4 trends στη διακόσμηση του μπάνιου που θα μεταμορφώσουν το σπίτι σου


Κλέλια Φατούρου

21 Μαΐου 2022

Τα 4 trends στη διακόσμηση του μπάνιου που θα μεταμορφώσουν το σπίτι σου
Pexels/Taryn Elliott
Μερικές τάσεις στη διακόσμηση που θα μεταμορφώσουν το μπάνιο σου

Υπάρχει ένα δωμάτιο που συνήθως αγνοούμε, μάλλον επειδή δεν περνάμε τόσο χρόνο εκεί. Μήπως όμως πρέπει να αρχίσουμε να δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στο μπάνιο, που είναι ο χώρος που χαλαρώνουμε και φροντίζουμε το δέρμα μας;

Η καραντίνα μας δίδαξε ότι το self care πρέπει να γίνει προτεραιότητα και τα μπάνια τύπου spa έγιναν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. Πώς μπορούμε να μεταμορφώσουμε το μπάνιο μας, ακολουθώντας τις τάσεις;

High-tech τηλέφωνα μπάνιου

Jenny.Gr
Pexels/Dominika roseclay

Είναι μία από τις πιο οικονομικές επιλογές που μπορείς να κάνεις αν θες μία αλλαγή. Είναι πρακτικό, το κρεμάς και δίνεις άλλη αίσθηση στον χώρο.

Ράφια για self-care

Jenny.Gr
Pexels/Taryn Elliott

Αν διαθέτεις μπανιέρα, μπορείς να τοποθετήσεις ένα ραφάκι στη μέση για να βάλεις ένα αρωματικό κερί, λουλουδάκια, ένα ποτήρι για το βραδινό κρασί σου. Μάλλον θα γίνει το αγαπημένο σου δωμάτιο.

Πρασινάδα στο μπάνιο

Η τάση των φυτών κυριαρχεί σε όλα τα δωμάτια και φέρνει τη φύση στο μπάνιο σου. Σύμφωνα με νέες έρευνες, σχεδόν το 1/3 των ιδιοκτητών βάζουν πλέον πράσινο στο μπάνιο όταν το ανακαινίζουν γιατί νιώθουν ότι έτσι χαλαρώνουν και καταπολεμούν τις δυσάρεστες μυρωδιές.

Ζεστοί τόνοι

Jenny.Gr
Pexels/Polina Kovaleva

Όσο πιο γήινο είναι ένα δωμάτιο, τόσο πιο πολύ σε βοηθά να αποφορτιστείς. Το καφέ, το μπεζ και τα παραδοσιακά πλακάκια στο μπάνιο σε μεταφέρουν σε ένα άλλο μέρος. Σίγουρα πιο χαλαρωτικό.