HOME SWEET HOME

Η ΚΕΝΤΙΑ έκανε ακόμα πιο «πράσινο» το Empowering Women Event του Jenny


JTeam

11 Μαΐου 2023

Η ΚΕΝΤΙΑ έκανε ακόμα πιο «πράσινο» το Empowering Women Event του Jenny
Tα προϊόντα της εταιρείας θύμισαν στο κοινό πως η περιβαλλοντική βιωσιμότητα δεν αφορά μόνο το σπίτι μας, αλλά το σπίτι όλων, αυτό που θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας.

Η Κυριακή 7/5 δεν ήταν μια συνηθισμένη Κυριακή. Το Jenny.gr διοργάνωσε το δεύτερο του Empowering Women Event στο Anassa City Events στο Γουδί, ένα all day workshop στο οποίο πλήθος κόσμου έδωσε δυναμικό παρόν προκειμένου να παρακολουθήσει και να συμμετέχει σε ομιλίες, δραστηριότητες και σεμινάρια. Ξεχωριστή θέση στο workshop είχε το περίπτερο της KENTIA, στο οποίο παρευρισκόμενες και παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τα Zero Waste προϊόντα της. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Jenny.Gr


Μετά τον Σεπτέμβριο του 2019 και το πρώτο all day workshop, το Jenny.gr επέστρεψε με το δεύτερο workshop στην πιο green εκδοχή του. Η άκρως ανοιξιάτικη ημέρα και ο καταπράσινος εξωτερικός χώρος του Anassa City Events προετοίμασαν με το καλημέρα τον κόσμο για όλα όσα θα ακολουθούσαν.

Jenny.Gr


Τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο είχαν στηθεί τα περίπτερα των χορηγών που στήριξαν το workshop. Όσον αφορά το περίπτερο της KENTIΑ, εκεί είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για τα προϊόντα της τα οποία ταίριαζαν γάντι στην green φιλοσοφία του workshop, αφού διαθέτουν 100% ανανεώσιμες συσκευασίες, 100% επαναχρησιμοποιούμενες και με Zero Waste λογική αποτυπώματος.

Το αποτύπωμά τους μειώνεται γρήγορα και σταθερά με άμεσα οφέλη για το περιβάλλον, αφού παράγονται 18 λιγότεροι τόνοι χαρτιού ετησίως, 10 λιγότεροι τόνοι πλαστικού ετησίως, ενώ στόχος της εταιρείας είναι η ολοκληρωτική εξάλειψη πλαστικού ως το 2025.

Ξεχωριστή θέση στο περίπτερο της ΚΕΝΤΙΑ είχαν οι δύο τελευταίες της συλλογές: η Spring Summer 2023 και η Summer 2023 Beach. Σκοπός της πρώτης είναι να επιστρέψουμε εκεί απ' όπου αρχίζουν όλα: στη γη, και στους θησαυρούς της. Κάτω από το φως του ήλιου ήρθε η έμπνευση για τη δημιουργία της πιο γήινης συλλογής ΚΕΝΤΙΑ που έγινε ποτέ. Περιλαμβάνει από ριχτάρια και σεντόνια μέχρι πετσέτες μπάνιου και κουβερλί.

Όσον αφορά στην Summer 2023 Beach, ονομάζεται Splash και σκοπό έχει να κάνει τη βόλτα μας στην παραλία όσο πιο ανέμελη γίνεται. Επικεντρώνεται σε βελουτέ πετσέτες, αέρινα παρεό και ό,τι άλλο χρειάζεσαι για να καλωσορίσεις με τον πιο splash τρόπο το καλοκαίρι.

Jenny.Gr


Ας επιστρέψουμε, όμως, στο workshop. Μετά τις απαραίτητες εγγραφές ο Αντώνης Φραγκάκης έκανε ένα yoga session στις παρευρισκόμενες, ενώ ακολούθησαν σεμινάριο για την απόλαυση στη σεξουαλική ζωή από την Sexual Wellness Educator, Χρύσαλη Γεωργίου, παρουσίαση προϊόντων μαλλιών με την Τόνια Σωτηροπούλου, εισήγηση για το πώς η αναπαραγωγική ιατρική βοηθά τις γυναίκες να ενδυναμώσουν και να στηρίξουν τα «θέλω» και τα πιστεύω τους από τον Δρ. Κωνσταντίνο Κωσταρά. Η συνέχεια του workshop περιλάμβανε Inspirational fashion stories με την Πέτρα Καλαμπόκα, συζήτηση για το stalking με εισηγήτρια την συγγραφέα Μαρία Παναγοπούλου από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, έναν οδηγός Zero Waste Food από την food blogger Κατερίνα Νανοπούλου και σιωπηλή πρακτική των 5Rhythms®, συνοδεία μουσικής όλων των ειδών με την Patty Petropoulou.

Όλοι -συμμετέχουσες, παρευρισκόμενες και διοργανώτριες- περιμένουμε το επόμενο αντίστοιχο workshop. Μέχρι τότε να θυμόμαστε πως η περιβαλλοντική βιωσιμότητα την οποία προάγει η KENTIA, δεν αφορά μόνο το σπίτι μας, αλλά το σπίτι όλων, αυτό που θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας.

Δίνουμε ραντεβού για το επόμενο Empowering Women by JennyGr!

Photo Credits: Τζίνα Σκανδάμη

Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στο Empowering Women by JennyGr!