HOME SWEET HOME

Timeless Glamour Aesthetic:Το "quiet luxury" της διακόσμησης είναι εδώ


JTeam

31 Μαΐου 2023

Timeless Glamour Aesthetic:Το "quiet luxury" της διακόσμησης είναι εδώ
Η τάση που θα σε κάνει να νιώθεις λες και γεννήθηκες σε οικογένεια κροίσων

Το quiet luxury το έχουμε δει, το έχουμε ψάξει, το έχουμε προσπαθήσει και ξέρουμε, πια, ότι πρόκειται για μία πολυτελή αισθητική, μίνιμαλ με μαξιμαλιστικά στοιχεία, που σε κάνει να μοιάζεις λες και γεννήθηκες σε πάμπλουτη οικογένεια και παραμένεις σικ, χωρίς να νιώθεις την ανάγκη να επιδεικνύεις τον πλούτο σου. Και μάθαμε να ντυνόμαστε έτσι - ξέρουμε ότι δεν είναι για όλους, αλλά εφαρμόζουμε τα βασικά. Τώρα, αυτή η τάση έρχεται στο σπίτι και ονομάζεται Timeless Glamour.

To Timeless Glamour είναι ταυτόχρονα απλό και σύνθετο. Περιέχει το στοιχείο της λάμψης και της πολυτέλειας, είναι εκλεπτυσμένο και δείχνει ότι ζεις μία glamorous ζωή. Ταυτόχρονα, δείχνει ότι δεν προσπαθείς - είναι απλώς το στυλμ σου και δεν σε νοιάζει να κάνεις εντύπωση (άσχετο που εσύ γνωρίζεις καλά πως εντυπωσιάζεις).

Παρότι το glam ήταν πάντα τάση, ειδικά σε ό,τι αφορά στη διακόσμηση του σπιτκού, τώρα έρχεται με ένα twist. Οι ειδικοί, προτείνουν να κρατήσεις χαμηλούς τόνους στην κρεβατοκάμαρα, με ουδέτερα χρώματα στα σεντόνια και εξεζητημένα υφάσματα, όπως τα μεταξένια σεντόνια και τα χαλιά από συνθετική γούνα. Στο σαλόνι, μπορείς να βάλεις έναν παραδοσιακό, κλασικό καναπέ και να τον απογειώσεις με τα επιπλέον αξεσουάρ, όπως χρυσά πορτατίφ ή έναν μεγάλο, ολόχρυσο γαλλικό καθρέφτη.

@allisonkhauer Which one is your fave? #timelessfashion #interiordesign #neutraldesign #neutraldecor #interiordecor #DIYHome #customhome #luxuryhome ♬ Sunday Kind of Love - Etta James

Για να το πας ένα βήμα παραπέρα, δεν έχεις παρά να δημιουργήσεις την τέλεια τραπεζαρία, που θα μοιάζει βγαλμένη από έπαυλη. Καλοσιδερωμένα τραπεζομάντηλα, κάποιο μαρμάρινο έπιπλο και, τέλος, ένας κρυστάλλινος πολυέλαιος, δίνουν αυτήν την αίσθηση διαχρονικότητας που τόσο αρέσει σε όλους.

@mrphoenixgrey Make that bathroom a getaway from the hectic world #timeless #lifehack #interiordesign #classic #diy #designinspo #luxuryhome #fyp #bathroommakeover ♬ Lofi - Designer Pack

Δεν είναι το πιο εύκολο home mekeover, ούτε το πιο οικονομικό. Ξέρεις, όμως, ότι θα είναι για πάντα στη μόδα.