HOME SWEET HOME

Ένα σκαμπό γεμάτο συναισθήματα


JTeam

26 Οκτωβρίου 2023

Ένα σκαμπό γεμάτο συναισθήματα
Για κάποιους, ένα σκαμπό μπορεί να είναι απλά ένα σκαμπό. Για εμάς, είναι ένα αντικείμενο με αμέτρητες δυνατότητες.

Πόσες φορές έχετε ταυτίσει ένα έπιπλο ή ένα αντικείμενο με μία κατάσταση ή ένα συναίσθημα; Ακόμα και υποσυνείδητα, ένα αντικείμενο βρίσκεται -είτε σε ρόλο πρωταγωνιστή είτε σε ρόλο κομπάρσου- σχεδόν σε κάθε στιγμή της ζωής μας. Από τις πιο fun μέχρι τις πιο σημαντικές, από την παιδική μας ηλικία μέχρι σήμερα.

Πάρτε, για παράδειγμα, το σκαμπό του σπιτιού. Πόσες στιγμές μπορείτε να αναλογιστείτε που το σκαμπό σας είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας;

Jenny.Gr

Ένα σκαμπό με αμέτρητες δυνατότητες

Για εμάς, το σκαμπό αποπνέει τη σταθερότητα που χρειαζόμαστε για να κάνουμε τα πάντα στο σπίτι, όπως το να αναδιοργανώσουμε τις γλάστρες μας στο ψηλότερο ράφι. Είναι το spot που συνδέεται με την ξεκούρασή μας, αφού εκεί απλώνουμε τα πόδια μας και παρακολουθούμε την αγαπημένη μας σειρά στην τηλεόραση. Σε δευτερόλεπτα μετατρέπεται στη βάση που χρειαζόμαστε για να απολαύσουμε τα σνακ μας -γιατί προφανώς και σειρά χωρίς ένα σνακ δε γίνεται. Είναι το πιο πρακτικό έπιπλο για να οργανώσουμε γρήγορα τα βιβλία μας ή τελοσπάντων να τοποθετήσουμε τους τίτλους που έχουμε πιο άμεσα στο πρόγραμμά μας. Και, φυσικά, το σκαμπό μάς δίνει ιδέες για διακόσμηση σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, αφού μετατρέπεται στο τέλειο stand.

Jenny.Gr

Με τη βοήθεια ενός αντικειμένου στο σπίτι, γινόμαστε δημιουργοί αναμνήσεων και συναισθημάτων. Γι' αυτό και η IKEA αναδεικνύει την ομορφιά της έκφρασης και της δημιουργικότητας, φέρνει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και «ξεκλειδώνει» τις αμέτρητες δυνατότητες των προϊόντων ΙΚΕΑ. Μας θυμίζει πως μπορούμε να γίνουμε ζωγράφοι, μάγειρες, ποιητές, σύντροφοι, κωμικοί και τελοσπάντων ό,τι αναδεικνύει τη μοναδική προσωπικότητα του καθενός. Χωρίς όρια. Sky’s the limit!

Χάρη στην πολυχρηστικότητα και τον καινοτόμο σχεδιασμό των επίπλων ΙΚΕΑ, αυτό ακριβώς είναι που κάνουμε κι εμείς με κάθε αντικείμενο στο σπίτι μας. Παίρνουμε κάτι από την κάθε δυνατότητα που μας προσφέρει. Ξεπερνάμε την πρώτη, προφανή του χρήση και το χρησιμοποιούμε σε πράγματα που πιθανώς ποτέ να μην είχαμε σκεφτεί παλιά ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε. Γιατί, κάποιες φορές, ναι, μπορούμε να κάνουμε... «τα πάντα». Υπέροχο;

Για να γίνετε μέρος αυτού του ξεχωριστού, multi-use κόσμου, να δείτε όλα όσα «ξεκλειδώνουμε» εμείς με το σκαμπό μας και να πάρετε ιδέες για τη δική σας μοναδική καθημερινότητα στο σπίτι, παρακολουθείστε μία μέρα μας μαζί του:

Photo/Video credits: Δώρα Δημητρίου