HOME SWEET HOME

Επίλεξε λευκά είδη σύμφωνα με τα χαλιά σου για μια ανανεωμένη χειμερινή διακόσμηση


JTeam

23 Οκτωβρίου 2023

Επίλεξε λευκά είδη σύμφωνα με τα χαλιά σου για μια ανανεωμένη χειμερινή διακόσμηση
Εξέφρασε την προσωπικότητά σου με τον τρόπο που διακοσμείς τον χώρο σου

Μια ανανεωμένη διακόσμηση για τον χειμώνα ξεκινά από την καρδιά του σπιτιού σου -τα λευκά είδη. Η ανανέωση της διακόσμησης του σπιτιού είναι ένας από τους πιο ευχάριστους τρόπους να υποδεχτούμε τον χειμώνα. Το designdrops διαθέτει μια εκλεπτυσμένη συλλογή λευκών ειδών, σχεδιασμένη για να ταιριάζει απόλυτα με τα μοντέρνα, κλασικά και χειροποίητα χαλιά που σου προσφέρει σε ασυναγώνιστες τιμές, χαρίζοντάς σου μια χειμερινή ανανέωση που θα λατρέψεις.

Ας δούμε παρακάτω πώς μπορείς να απογειώσεις το design σε κάθε χώρο του σπιτιού.

Jenny.Gr

Χουχουλιάρικο Υπνοδωμάτιο

Το υπνοδωμάτιο είναι ο πιο προσωπικός χώρος στο σπίτι και είναι σημαντικό να είναι άνετο και ζεστό. Επίλεξε σεντόνια υψηλής ποιότητας και συνδύασέ τα με χαλιά μοναδικής αισθητικής για να αναδείξεις το καλαίσθητο γούστο σου. Εάν επιλέξεις χαλιά σε γήινες αποχρώσεις, τότε διάλεξε σεντόνια σε αντίστοιχα χρώματα για μια αρμονικά συνδυασμένη εμφάνιση. Αν επιλέξεις χαλιά με έντονα χρώματα, τότε να προτιμήσεις λευκά σεντόνια για να δημιουργήσεις αντίθεση ή σεντόνια με έντονα χρώματα και εκκεντρικά σχέδια για να δημιουργήσεις ένα mix&match αισθητικό αποτέλεσμα.

Συνδύασε τα σεντόνια με παπλώματα και κουβέρτες υψηλής ποιότητας που θα σου προσφέρουν ζεστασιά και άνεση κατά τον ύπνο. Επίλεξε κουβέρτες και κουβερτοπαπλώματα, που είναι κατασκευασμένα από εκλεπτυσμένα υφάσματα, όπως το βελούδο ή το flannel fleece για μια πινελιά πολυτέλειας και μία μοναδική αίσθηση τρυφερότητας και χουχουλιάσματος.

Jenny.Gr

Cozy Σαλόνι

Στο σαλόνι, τα διακοσμητικά μαξιλάρια και τα ριχτάρια είναι τα «κλειδιά» για μια ανανεωμένη ατμόσφαιρα. Επίλεξε διακοσμητικά μαξιλάρια που να συνδυάζονται με τα χρώματα των χαλιών σου και πρόσθεσέ τα στον καναπέ ή τις πολυθρόνες σου για έναν άνετο και ζεστό χώρο. Το must have για φέτος τον χειμώνα είναι τα γούνινα ή βελούδινα διακοσμητικά μαξιλάρια σε ζεστές και γήινες αποχρώσεις, όπως αυτές του σκούρου γκρι, του καφέ, του μπορντό, του κυπαρισσί κ.α. Μπορείς να συνδυάσεις αυτά τα αφράτα διακοσμητικά μαξιλάρια με velour ή fleece ριχτάρια, για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό layering στους καναπέδες σου και να τους κάνεις πιο αναπαυτικούς, πιο cozy και πιο κομψούς από ποτέ! Τα χαλιά του σαλονιού σου πρέπει να είναι στο ίδιο ύφος, δηλαδή μοντέρνα και αφράτα, γι’ αυτό εξαίσια επιλογή αποτελούν τα shaggy χαλιά με μεγάλο ύψος πέλους και υπέροχη γούνινη ή μάλλινη υφή.

Jenny.Gr

Φιλόξενη Τραπεζαρία-Κουζίνα

Η ανανέωση της χειμερινής διακόσμησης της κουζίνας και της τραπεζαρίας σου με τραπεζομάντηλα, runner και χαλιά μπορεί να δώσει νέα ζωή στον χώρο και να δημιουργήσει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να ανανεώσεις αυτούς τους χώρους είναι να χρησιμοποιήσεις τραπεζομάντηλα, τραβέρσες και χαλιά σε σκούρα και ζεστά χρώματα, όπως καφέ, σκούρο γκρι, μπλε navy, κεραμιδί, βαθύ πράσινο και κόκκινο κ.α. Αυτά τα χρώματα θα δημιουργήσουν ένα ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον. Μην φοβάσαι να συνδυάσεις τραπεζομάντηλα, runner και χαλιά με διαφορετικά χρώματα και σχέδια, καθώς θα δημιουργηθεί ένα μείγμα από διαφορετικά στοιχεία που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ένα ενδιαφέρον και πολυεπίπεδο design στον χώρο σου. Οι χειμερινές τάσεις του interior design για φέτος έχουν αδυναμία στα λευκά είδη με γεωμετρικά σχήματα αλλά και στα κλασικά καρό σχέδια, οπότε αν θέλεις να είσαι στη μόδα ξέρεις ποια θα είναι τα αγαπημένα σου μοτίβα για φέτος.

Jenny.Gr

Μπάνιο Ευεξίας

Η ανανέωση της χειμερινής διακόσμησης του μπάνιου σου με πετσέτες και χαλάκια μπάνιου θα σε κάνει να αισθάνεσαι ευχάριστα, ήρεμα και φιλόξενα στον χώρο. Οι διακοσμητικές τάσεις προστάζουν τον μινιμαλισμό στο design του μπάνιου, για αυτό οι μονόχρωμες πετσέτες με λιτό σχεδιασμό ή ανάγλυφο μοτίβο, αποτελούν εξαίσια επιλογή για το μπάνιο σας. Επίλεξε πετσέτες και πατάκια μπάνιου σε ουδέτερες και γήινες αποχρώσεις, για να δημιουργήσεις ένα ζεστό και φινετσάτο μπάνιο, που θα σου προκαλεί αίσθημα χαλάρωσης και ευεξίας.

Γενικότερα τα λευκά είδη και τα χαλιά μπορούν να σε ταξιδέψουν σε μια νέα χειμερινή εμπειρία. Έκφρασε την προσωπικότητά σου με τον τρόπο που διακοσμείς τον χώρο σου. Απόκτησε τώρα τα πιο μοντέρνα λευκά είδη και τα πιο ποιοτικά χαλιά από την εκλεκτή συλλογή του designdrops και φέτος δημιούργησε μια ανανεωμένη και ζεστή χειμερινή ατμόσφαιρα στο σπίτι σου εύκολα, απλά και οικονομικά!