HOME SWEET HOME

Μία τσάντα γεμάτη συναισθήματα


JTeam

26 Οκτωβρίου 2023

Μία τσάντα γεμάτη συναισθήματα
Για κάποιους, μία τσάντα μπορεί να είναι απλά μία τσάντα. Για εμάς, είναι ένα αντικείμενο με αμέτρητες δυνατότητες

Ένα πράγμα = 1000 συναισθήματα. Και αν όχι κυριολεκτικά, σίγουρα υπό την έννοια των αμέτρητων καταστάσεων στις οποίες μας συντροφεύει. Όπως κάθε τι στη ζωή, έρχεται με την ομορφιά των ποικίλων πλευρών του. Και όλες αυτές, συνοδεύουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο την καθημερινότητά μας. Γίνονται μέρος των καταστάσεων που ζούμε, των συναισθημάτων που νιώθουμε και των αναμνήσεων που δημιουργούμε.

Πάρτε, για παράδειγμα, την αγαπημένη τσάντα FRAKTA. Πόσες στιγμές μπορείτε να αναλογιστείτε με αυτή να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας;

Jenny.Gr

Μία τσάντα με αμέτρητες δυνατότητες

Για εμάς, η τσάντα FRAKTA πάει «παρέα» με την ανεμελιά, καθώς σε αυτή συγκεντρώνουμε τον εξοπλισμό που χρειαζόμαστε για τις δραστηριότητες όλου του χρόνου. Η ευρυχωρία της είναι ο σύμμαχός μας στη μετακόμιση και τα νέα ξεκινήματα, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί τεράστια ευκολία στη μεταφορά των προϊόντων μαναβικής από το σούπερ μάρκετ στο ψυγείο μας. Μπορεί να γίνει αποθηκευτικός χώρος για τα χειμερινά ρούχα και τις κουβέρτες, φροντίζοντας για τη θαλπωρή μας και παράλληλα να συνδέεται με την ξεγνοιασιά, αφού τοποθετούμε όλα τα παιδικά παιχνίδια στο εσωτερικό της.

Jenny.Gr

Με τη βοήθεια ενός αντικειμένου στο σπίτι, γινόμαστε δημιουργοί αναμνήσεων και συναισθημάτων. Γι' αυτό και η IKEA αναδεικνύει την ομορφιά της έκφρασης και της δημιουργικότητας, φέρνει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και «ξεκλειδώνει» τις αμέτρητες δυνατότητες των προϊόντων ΙΚΕΑ. Μας θυμίζει πως μπορούμε να γίνουμε ζωγράφοι, μάγειρες, ποιητές, σύντροφοι, κωμικοί και τελοσπάντων ό,τι αναδεικνύει τη μοναδική προσωπικότητα του καθενός. Χωρίς όρια. Sky’s the limit!

Χάρη στην πολυχρηστικότητα και τον καινοτόμο σχεδιασμό των επίπλων ΙΚΕΑ, αυτό ακριβώς είναι που κάνουμε κι εμείς με κάθε αντικείμενο στο σπίτι μας. Παίρνουμε κάτι από την κάθε δυνατότητα που μας προσφέρει. Ξεπερνάμε την πρώτη, προφανή του χρήση και το χρησιμοποιούμε σε πράγματα που πιθανώς ποτέ να μην είχαμε σκεφτεί παλιά ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε. Γιατί, κάποιες φορές, ναι, μπορούμε να κάνουμε... «τα πάντα». Υπέροχο;

Για να γίνετε μέρος αυτού του ξεχωριστού, multi-use κόσμου, να δείτε όλα όσα «ξεκλειδώνουμε» εμείς με την τσάντα FRAKTA και να πάρετε ιδέες για τη δική σας μοναδική καθημερινότητα στο σπίτι, παρακολουθείστε μία μέρα μας μαζί της:

Photo/Video credits: Δώρα Δημητρίου