HOME SWEET HOME

Kitchen trends: Τα χρώματα που θα γίνουν η απόλυτη τάση το 2024


JTeam

16 Ιανουαρίου 2024

Kitchen trends: Τα χρώματα που θα γίνουν η απόλυτη τάση το 2024
Unsplash/ Alona Gross
Αυτά τα χρώματα θα δώσουν άλλη αισθητική στην κουζίνα σου το 2024

Κάποιες αποχρώσεις φεύγουν, αλλά κάποιες άλλες έρχονται για να κυριαρχήσουν στις τάσεις της διακόσμησης το 2024. Αυτή τη χρονιά, οι γήινοι χρωματικοί τόνοι σίγουρα είναι must και πρέπει να βρίσκονται στην κουζίνα σου.

Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να παίξεις και με άλλα χρώματα ή να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό. Απλώς, εάν βαρέθηκες να βλέπεις συνέχεια λευκό ή σκούρο γκρι, έχεις την επιλογή να κινηθείς και σε αποχρώσεις όπως το Dusky Pink ή το Sweet peach. Οι επιλογές είναι πολλές.

Αυτά είναι τα χρώματα που θα γίνουν η απόλυτη τάση το 2024 για την κουζίνα

Warm terracotta

Το 2024 θα κυριαρχήσουν στις τάσεις της διακόσμησης τα πιο ζεστά χρώματα. Οι γήινες χρωματικές παλέτες, ιδιαίτερα στους τόνους με βάση την τερακότα θα καθορίσουν την αισθητική της κουζίνας το 2024. Κι αυτό γιατί οι συγκεκριμένες αποχρώσεις δίνουν μια αίσθηση θαλπωρής και μιας μεγάλης ζεστής αγκαλιάς.

Coastal blue

Το μπλε έχει ξεκινήσει να αντικαθιστά όλο και περισσότερο το πράσινο στους εσωτερικούς χώρους. Εξακολουθεί να είναι συνδεδεμένο με τον φυσικό φωτισμό και τη λάμψη, ενώ η coastal blue απόχρωση συνδυάζεται ιδανικά με ρευστά σχήματα ή το μάρμαρο και τον καθρέφτη, χαρίζοντας μια αίσθηση ανανέωσης στον χώρο.

Dusky Pink

Φυσικά, από τις χρωματικές τάσεις που θα κυριαρχήσουν το 2024 δεν μπορεί να λείπει το ροζ. Ευτυχώς, σε αυτή την περίπτωση το ροζ εμφανίζεται σε πιο εκλεπτυσμένη και γλυκιά εκδοχή. Έτσι, η απόχρωση dusky pink είναι μια δημοφιλής επιλογή για τα ντουλάπια κουζίνας, με την εναλλακτική του, το Old Rose, να είναι επίσης μια έξυπνη επιλογή.

Jenny.Gr
Unsplash/ Kam Idris

Βαθύ πράσινο

Εάν θέλεις να προσθέσεις έναν δραματικό τόνο στην κουζίνα σου, τότε το σκούρο πράσινο είναι η top επιλογή. Ως εναλλακτική στο μαύρο και ως ένα μοντέρνο υποκατάστατο του σκούρου γκρι, το βαθύ πράσινο θα κυριαρχήσει στις τάσεις του 2024. Συνδυάζεται υπέροχα με λευκές αποχρώσεις, για ένα φρέσκο αποτέλεσμα.

Sweet peach

Εάν θέλεις να δώσεις μια αίσθηση θετικότητας στην κουζίνα, τότε το sweet peach είναι μια εύκολη και έξυπνη λύση. Από τη μια είναι ένα ουδέτερο χρώμα, το οποίο όμως δεν περνάει απαρατήρητο. Μπορείς να το συνδυάσεις με άλλα ουδέτερα χρώματα ή και το πράσινο.