HOME SWEET HOME

Πεντακάθαρα πλακάκια μπάνιου και αρμοί που δεν μαυρίζουν; Το tip που θα σε ξετρελάνει 


JTeam

7 Σεπτεμβρίου 2024

Πεντακάθαρα πλακάκια μπάνιου και αρμοί που δεν μαυρίζουν; Το tip που θα σε ξετρελάνει 
Pexels
Εύκολο, γρήγορο και σούπερ αποτελεσματικό

Αν αντιμετωπίζεις κι εσύ πρόβλημα με τα πλακάκια του μπάνιου και ιδιαίτερα με τους αρμούς που η αλήθεια είναι πως χρειάζονται... τέχνη για να καθαριστούν σωστά και να μην μαυρίζουν, τότε είσαι στο σωστό μέρος.

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα σου αποκαλύψουμε ένα φανταστικό tip που σίγουρα θα σε ξετρελάνει και θα κάνει όλη τη διαδικασία - θρίλερ που ακολουθούσες μέχρι τώρα, να μοιάζει με παιχνιδάκι.

Jenny.Gr
Pexels

Ξέχνα λοιπόν τις ώρες που έπεφτες στα τέσσερα -για τα πλακάκια του πατώματος- ή καθόσουν σε σκαμνάκι -για τα πλακάκια του τοίχου-, παίρνοντας μια οδοντόβουρτσα και τρίβονας με μανία μέχρι να λάμψουν και υιοθέτησε την παρακάτω πανεύκολη και σούπερ αποτελεσματική τακτική.

Αυτός είναι ο τρόπος για να κάνεις καινούργια τα πλακάκια του μπάνιου

Πέτα την οδοντόβουρτσα που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσες και πάρε ένα λευκό κερί -φρόντισε να είναι κάπως χοντρό και όχι λεπτό για να το πιάνεις πιο εύκολα.

Άρχισε σκουπίζοντας και σφουγγαρίζοντας καλά τα πλακάκια του μπάνιου σου και συνέχισε περνόντας το λευκό κερί στους αρμούς.

Jenny.Gr
Pexels

Αμέσως θα τα δεις να γυαλίζουν και ταυτόχρονα θα τα παροστατεύσεις από την εμφάνιση μούχλας -ναι, το κερί φροντίζει και για αυτό.

Και τώρα, αφού το έμαθες αυτό το tip... Για πες μας, δεν το βρήκες και εσύ φανταστικό;

Δες αναλυτικά τη διαδικασία στο βίντεο που ακολουθεί: