HOME SWEET HOME ALL ABOUT PLANTS

Πρόταση Βιβλίου «Ω, γλυκιά μου ορχιδέα». Για να μην καταλήξει ποτέ ξανά η ορχιδέα σας στα σκουπίδια


JTeam

27 Φεβρουαρίου 2022

Πρόταση Βιβλίου «Ω, γλυκιά μου ορχιδέα». Για να μην καταλήξει ποτέ ξανά η ορχιδέα σας στα σκουπίδια
Aπό τη στιγμή που μια νέα σαγηνευτική ορχιδέα θα βρεθεί στον χώρο μας ερχόμαστε αντιμέτωποι με την πρόκληση της ορθής φροντίδας της ώστε να μας ανταμείβει με υπέροχα άνθη τα επόμενα χρόνια

Κανείς δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος μπροστά στο θέαμα που προσφέρουν οι ολάνθιστες ορχιδέες. Δικαίως όσοι τις φροντίζουν συστηματικά δηλώνουν ότι η ενασχόλησή τους με αυτές αγγίζει τα όρια της εξάρτησης. Όμως από τη στιγμή που μια νέα σαγηνευτική ορχιδέα θα βρεθεί στον χώρο μας ερχόμαστε αντιμέτωποι με την πρόκληση της ορθής φροντίδας της ώστε να μας ανταμείβει με υπέροχα άνθη τα επόμενα χρόνια.

Jenny.Gr

Η Αναστασία Τσαγκάρη, σας προσκαλεί, μέσα από τις σελίδες του βιβλίου της «Ω γλυκιά μου ορχιδέα», σε ένα συναρπαστικό ταξίδι που θα σας αποκαλύψει όλα τα μυστικά γύρω από τη φροντίδα των ορχιδοειδών. Θα σας μυήσει στην τέχνη του ποτίσματος, της ορθής λίπανσης και μεταφύτευσης ώστε να μεγαλώσετε υγιή φυτά. Αλλά ακόμη και αν κάποια ασθένεια ή εχθρός προσβάλει την ορχιδέα σας, μέσα από τις σελίδες του θα μάθετε πως να τους αντιμετωπίσετε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Τέλος, η συγγραφέας μοιράζετε μαζί σας το μυστικό της επιτυχίας ώστε να απολαύσετε μελλοντικά ορχιδέες με πλούσια και παρατεταμένη ανθοφορία.

Το βιβλίο θα το βρείτε εδώ