HOME SWEET HOME HOME TIPS

Πώς η ανανέωση του σπιτιού μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία σας


13 Ιουλίου 2018

photo-1489171078254-c3365d6e359f.jpg

Βρισκόμαστε σχεδόν στα μισά του καλοκαιριού και δεν υπάρχει ιδανικότερη στιγμή να νιώσουμε ανανεωμένοι και να κάνουμε τις αλλαγές που θέλουμε πριν το φθινόπωρο. Το σπίτι παίζει βασικό ρόλο στη ψυχολογία μας, αφού μπορεί να μας προσφέρει ηρεμία και γαλήνη, αλλά και να εκφράσει την προσωπικότητά μας. To σπίτι μας είναι μία επέκταση του ποιοι είμαστε: Το τι κάνουμε μέσα σε αυτό επηρεάζει τη διάθεσή μας, την παραγωγικότητα και την οπτική μας προς τη ζωή. Μάλιστα, επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει πως με το να κάνουμε αλλαγές στο μέρος κατοικίας μας μπορεί να αλλάξει δραματικά τον τρόπο ζωής μας.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν κάποιοι χώροι στο σπίτι που η ανανέωσή τους μπορεί να έχει το μεγαλύτερο αντίκτυπο στην ψυχολογία μας. Για παράδειγμα, ένα μπάνιο σε minimal design και ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως συνδυασμούς ξύλου και λευκού ή πλακάκια σε μεγάλες διαστάσεις, θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας. Αντίστοιχα, τα παστέλ χρώματα -που περιλαμβάνονται στα μεγαλύτερα trends στο interior deisgn της εποχής- μπορούν να δώσουν έναν vintage χαρακτήρα σε χώρους όπως η κουζίνα και φυσικά, όταν στο σαλόνι μας περιλαμβάνει προσεκτικά διαλεγμένα και άνετα έπιπλα, μπορεί να γίνει ο κύριος χώρος χαλάρωσης στο σπίτι μας.

Γι' αυτό, λοιπόν, αδράξτε την ευκαιρία να ανανεώσετε το σπίτι -και την ψυχολογία σας- αφού από τις 9 Ιουλίου ως τις 31 Αυγούστου, μπορείτε να επισκεφτείτε το κοντινότερό σε εσάς κατάστημα του δικτύου Porcelana, σε 30 σημεία σε όλη την Ελλάδα και να επωφεληθείτε από τα summer sales. Μπορείτε να επιλέξετε από μία μεγάλη συλλογή πλακιδίων, ειδών υγιεινής, κουζίνας και επίπλου στις χαμηλότερες τιμές και να δημιουργήσετε τον χώρο που σας ταιριάζει.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.porcelana.gr.