HOME SWEET HOME HOME TIPS

9 Πράγματα που Πρέπει να Πετάξετε από το Υπνοδωμάτιο Τώρα!


1 Αυγούστου 2018

thehomeissue_ypnodwmatio-1024x585.jpg

Νιώθετε ότι το υπνοδωμάτιό σας χρειάζεται μια ανανεώση αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Εμείς είμαστε εδώ για να σας μιλήσουμε για τα βασικά.

Μπορεί να σας είναι δύσκολο κάποιες φορές να ξεφορτωθείτε κάποια πράγματα από τη ζωή σας αλλά δυστυχώς ήρθε η ώρα να το κάνετε. Μόνο έτσι θα νιώσετε πως ανανεώνεται ο χώρος σας, πως ανασαίνετε καλύτερα και πως τελικά κοιμάστε και καλύτερα.

Δείτε, λοιπόν, ποια είναι τα 9 πράγματα που πρέπει να πετάξετε από το υπνοδωμάτιό σας τώρα. Κάντε απλά κλικ στην εικόνα που ακολουθεί.

1. Το γραφείο σας Το να έχετε τον χώρο εργασίας σας μέσα στο υπνοδωμάτιο είναι απλά μια πολύ κακή ιδέα. Το υπνοδωμάτιο είναι χώρος χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Και σίγουρα το να σκέφτεστε τους λογαριασμούς σας και τις δουλειές σας σε αυτό δεν σας βοηθάει καθόλου.

2. Μαξιλάρια που έχουν κάτσει Ο πιο σωστός τρόπος για να δείτε αν το μαξιλάρι σας θέλει αλλαγή είναι να το διπλώσετε στη μέση και να δείτε αν θα επιστρέψει στην αρχική του μορφή. Αν δεν επιστρέψει τότε θέλει επειγόντως πέταμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα