Πριν & Μετά: 4 καθιστικά που έγιναν αγνώριστα

Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2018
alexandra-gorn-485551-unsplash.jpg

Υπάρχει ένα βασικό θέμα με τα καθιστικά – είναι το δωμάτιο που ενδεχομένως περνάτε την περισσότερη ώρα της μέρας. Ο χρόνος που καταναλώνετε στο καθιστικό σας είναι πολύ περισσότερος από τον χρόνο που καταναλώνετε στα άλλα δωμάτια του σπιτιού.

Εκεί συγκεντρώνεστε με την οικογένειά σας, ξεκουράζεστε, βλέπετε τηλεόραση, συναντάτε τους φίλους σας, διαβάζετε και κάνετε πολλές άλλες δραστηριότητες αφιερώνοντας άπλετο προσωπικό χρόνο. Ωστόσο, κάποια καθιστικά έχουν παραχρησιμοποιηθεί. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε να ανανεώσετε το καθιστικό σας πάνω από μια δεκαετία.

Αυτό ίσως σημαίνει φθαρμένα έπιπλα, κουρτίνες και διακοσμητικά αντικείμενα που έχουν χάσει την αίγλη τους. Το κυριότερο όμως είναι πως το έχετε βαρεθεί και είναι πιθανόν αυτή τη στιγμή να βρίσκεστε στο καθιστικό σας και να σκέφτεστε πόσο πολύ θα θέλατε να είναι διαφορετικό!

Τα καλά νέα είναι πως δεν είναι και τόσο δύσκολο. Μπορεί να ήρθε η ώρα να αγοράσετε μερικά καινούργια έπιπλα ή να αλλάξετε το χρώμα των τοίχων σας και να το αντικαταστήσετε με ένα καινούριο και πιο φωτεινό. Μπορεί απλά να χρειάζεστε μερικά νέα διακοσμητικά στοιχεία, όπως έργα τέχνης στον τοίχο. Ίσως αρκεί να αντικαταστήσετε τις παλιές σας κουρτίνες για να δείξει ο χώρος σας ανανεωμένος.

Όπως και να έχει, μια αλλαγή στη διακόσμηση του καθιστικού θα σας ανανεώσει και θα σας ανταμείψει όταν γυρνάτε από τη δουλειά. Θα σας χαρίσει επίσης μικρές στιγμές ξεκούρασης και χαράς στην καθημερινότητά σας.

Εμείς για να σας δείξουμε τι είναι δυνατόν να γίνει και να σας εμπνεύσουμε, βρήκαμε 4 καθιστικά και σας παρουσιάζουμε πως ήταν πριν και πως έγιναν μετά. Θα τα δείτε και δεν θα το πιστεύετε!

Αυτός ο σκοτεινός χώρος με μια αλλαγή χρώματος στον τοίχο και αντικατάσταση κάποιων μικροεπίπλων μετατράπηκε σε ένα μοντέρνο και φωτεινό καθιστικό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!