HOME SWEET HOME HOME TIPS

10 ιδέες για να δημιουργήσετε ένα οργανωμένο και στιλάτο γραφείο στο σπίτι


11 Οκτωβρίου 2018

arnel-hasanovic-375269-unsplash_1.jpg

Όσοι από εσάς έχετε γραφείο στο σπίτι, τότε θα γνωρίζετε πολύ καλά πως το να το διατηρείτε καθαρό και περιποιημένο είναι ένας διαρκής και καθημερινός αγώνας. Ωστόσο όσο καλύτερη οργάνωση έχει, τόσο πιο τακτοποιημένο διατηρείται και όσο πιο τακτοποιημένο είναι, τόσο πιο εύκολα εσείς θα βρίσκετε τα πράγματά σας.

10 Γραφεία, Τόσο Όμορφα, που θα σας Δώσουν Ιδέες να Φτιάξετε και να Οργανώσετε το Δικό σας!

Φυσικά, το να έχετε ένα οργανωμένο γραφείο δεν είναι αρκετό. Χρειάζεται να φτιάξετε και την ανάλογη διακόσμηση ώστε να είναι στιλάτο και κομψό. Για να δείτε πως μπορείτε να το καταφέρετε κάνετε κλικ στην παρακάτω φωτογραφία και εμπνευστείτε από 10 πολύ δημιουργικές ιδέες.

Βάλτε στον τοίχο έναν πίνακα όπως αυτόν της φωτογραφίας ώστε να μπορείτε να καρφιτσώνετε διάφορα πράγματα. Τα μικρά ράφια και το πλεκτό καλάθι είναι επίσης ιδανικά για να αποθηκεύετε πράγματα και να τοποθετήσετε διάφορα διακοσμητικά.

Να μια πολύ έξυπνη ιδέα: προσαρμόστε στην άκρη του γραφείο σας διάφορα «δοχεία» που θα τα αξιοποιήσετε ως μολυβοθήκες ή γλάστρες για φυτά. Είναι στιλάτα και πολύ όμορφα.

Αν ο χώρος σας το επιτρέπει δημιουργήστε μια κατασκευή σαν αυτή της φωτογραφίας όπου υπάρχουν πολλά ράφια χωρισμένα με διαχωριστικά. Είναι μια πολύ πρακτική και ταυτόχρονα πολύ κομψή ιδέα που θα σας εξασφαλίσει αρκετό αποθηκευτικό χώρο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε επίσης: Υπέροχα μικρά και οικονομικά φυτά για να διακοσμήσουμε το γραφείο μας

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!