HOME SWEET HOME HOME TIPS

5 μίνι συμβουλές για να μετατρέψετε το βαρετό γραφείο του σπιτιού σας


15 Οκτωβρίου 2018

ella-jardim-669955-unsplash.jpg

O χώρος στον οποίο βρίσκεται το γραφείο σας μέσα στο σπίτι είναι συνήθως ο πιο παραμελημένος και λιγότερο διακοσμημένος. Μιας και στο γραφείο δεν θα υποδεχτείτε και δεν θα περάσετε πολύ χρόνο με τους καλεσμένους σας, προτιμάτε να ρίξετε το βάρος της διακόσμησης σε άλλα δωμάτια, όπως το καθιστικό.

Ήρθε η στιγμή αυτό να αλλάξει και κάθε απλό και βαρετό γραφείο να ξεχωρίσει και να γίνει μοναδικό.

Ακολουθήστε τις παρακάτω 5 μίνι συμβουλές και κάντε τους όλους να σχολιάζουν και να θαυμάζουν πόσο υπέροχο είναι το γραφείο του σπιτιού σας.

Φωτίστε το με χρώμα Επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα και βάψτε με αυτό τον τοίχο πίσω από το γραφείο. Το βλέμμα σας θα πηγαίνει κατευθείαν σε αυτό το σημείο, ενώ με αυτό τον τρόπο οριοθετείτε τον χώρο του γραφείου, αν το έχετε τοποθετήσει σε μία γωνία του καθιστικού. Μπορείτε να βάψετε ολόκληρη την επιφάνεια του τοίχου ή μόνο ένα μικρό κομμάτι. Παίξτε με τα χρώματα και τις αντιθέσεις. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε και ταπετσαρία με σχέδια για μεγαλύτερη αντίθεση.

Προσθέστε αξεσουάρ γραφείου Σίγουρα, θα χρειάζεστε γραφική ύλη, όταν κάθεστε και δουλεύετε στο γραφείο σας. Μετατρέψτε οτιδήποτε χρειάζεστε σε διακοσμητικό στοιχείο.Το γραφείο, εξάλλου, παραμένει να είναι μέρος της διακόσμησης του σπιτιού. Γι' αυτό προσθέστε ένα στιλάτο φωτιστικό, ιδιαίτερα ντοσιέ, αλλά και πιο προσωπικά αντικείμενα, όπως μια κορνίζα με φωτογραφία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε επίσης: Το γραφείο της Karlie Kloss μοιάζει με το σπίτι των ονείρων μας

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!