HOME SWEET HOME HOME TIPS

5 καλοκαιρινά DIY που μπορείτε να φτιάξετε με καπάκια από βαζάκια


22 Ιουνίου 2019

thehomeissue_jarlid00-620x354.jpg

Αυτή τη φορά οι πρωταγωνιστές για τα DIY σας δεν είναι τα γνωστά βαζάκια μαρμελάδας, αλλά τα καπάκια τους! Αν έχετε λοιπόν καπάκια που έχουν μείνει μόνα τους (κατά πάσα πιθανότητα επειδή έχετε χρησιμοποιήσει τα βαζάκια τους για να φτιάξετε άλλα DIY), ορίστε μερικές όμορφες καλοκαιρινές ιδέες για να τα αξιοποιήσετε.

DIY: Φτιάξτε το πιο Μυρωδάτο Καλοκαιρινό Εντομοαπωθητικό!

Καρφιτσοθήκη Συγκεντρώστε τις καρφίτσες και τις βελόνες σας σε αυτή την πανέμορφη καρφιτσοθήκη. Για μαξιλαράκι θα χρειαστείτε ύφασμα που θα το ράψετε και θα το γεμίσετε με βαμβάκι. Έπειτα, με μια ισχυρή κόλλα, κολλήστε το στο καπάκι που θα χρησιμεύσει ως βάση και η καρφιτσοθήκη σας είναι έτοιμη.

Ταμπελάκια για τα φυτά σας Να ένας έξυπνος τρόπος για να μην μπερδεύετε ποτέ τα φυτά σας, ειδικά όταν μικρά. Κόψτε ένα κομμάτι φελλό στο μέγεθος του εσωτερικού κύκλου που έχει το καπάκι σας. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε φελλό, οι απλές εκτυπώσεις είναι εξίσου καλές και μπορείτε να εκτυπώσετε πάνω του και το όνομα του φυτού για το οποίο προορίζεται το ταμπελάκι. Απλώστε ισχυρή κόλλα στο καπάκι και κολλήστε την εκτύπωσή σας. Στη συνέχεια κολλήστε ένα μικρό ξυλαράκι στο πίσω μέρος από το καπάκι που θα χρησιμεύσει για να μπει στο χώμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Δώστε ιδιαίτερο χρώμα στο χώρο σας με ανθοφόρα φυτά που στοιχίζουν λιγότερο από 20 ευρώ