HOME SWEET HOME HOME TIPS

Αναβαθμίζουμε το σαλόνι μας επενδύοντας σε coffee table books


24 Σεπτεμβρίου 2019

Αναβαθμίζουμε το σαλόνι μας επενδύοντας σε coffee table books

Τα coffee table books βρίσκονται κάπου ανάμεσα στην κατηγορία των βιβλίων και των design αντικειμένων.

Με έμφαση συνήθως στην αισθητική και την φωτογραφία αποτελούν και μια ιδιότυπη «κλειδαρότρυπα» στα ενδιαφέροντα του ιδιοκτήτη του χώρου που τα φιλοξενεί. Ανάλογα με τα αντικείμενα ή τις τέχνες που ενδιαφέρουν τον ιδιοκτήτη ενός χώρου, μπορεί να επενδύσει σε coffee table books που παρουσιάζουν την ιστορία της μόδας, τις σημαντικές στιγμές της φωτογραφίας, του κινηματόγραφου, της ζωγραφικής, της αρχιτεκτονικής ή του design.

jenny.gr

 

Σε αντίθεση με τα μυθιστορήματα ή τα βιβλία τα οποία απλά διαβάζουμε για να ενημερωθούμε, τα coffee table books κρύβουν μια άλλη διάσταση αφού επιλέγονται και για αισθητικούς λόγους, ενώ η σκέψη για την αγορά τους εμπεριέχει και την τοποθέτηση τους σε έναν συγκεκριμένο χώρο, συνήθως, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα λέγαμε, με μια μικρή τάση υπερβολής, ότι η συγκεκριμένη αγορά για αυτό τον λόγο αποτελεί εν μέρει μία «όμορφη δέσμευση».

jenny.gr

Αν θέλετε να κάνετε τη δική σας αρχή σας προτείνουμε τα εξής: Lagerfeld:The Chanel Shows, Windows: At Tiffany & Co, Living in Morocco, My Name is Prince, Grace: Thirty Years of Fashion at Vogue.

Marina Athinaiou

 

Δείτε περισσότερα:

decorate with books