HOME SWEET HOME HOME TIPS

4 υπέροχες ιδέες διακόσμησης με ξύλα κανέλας


23 Σεπτεμβρίου 2019

4 υπέροχες ιδέες διακόσμησης με ξύλα κανέλας

Κι όμως, μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα φθινποπωρινά διακοσμητικά με μερικά ξύλα κανέλας. Εμείς σας έχουμε 4 από αυτά...

Η κανέλα, ή αλλιώς «κυννάμωμον», όπως την αποκαλούσαν οι Αρχαίοι Έλληνες, αποτελεί ένα ιδιαίτερο καρύκευμα με υπέροχο άρωμα, σημαντικό διατροφικό πλούτο και μοναδικές θεραπευτικές ιδιότητες.

Εκτός, όμως, από αυτές τις χρήσεις η κανέλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στη διακόσμηση του σπιτιού σας με πρωτότυπους τρόπους. Σας προτείνουμε 4 διακοσμητικές ιδέες με ξυλάκια κανέλας, που θα σας κάνουν να δείτε με άλλο μάτι, αυτό το καταπληκτικό μπαχαρικό.

jenny.gr

Κεριά Επιλέξτε ένα παχύ, λευκό κερί και τυλίξτε το με ξυλάκια κανέλας. Τα ξυλάκια μπορούν να έχουν το ίδιο ύψος με το κερί ή να εξέχουν. Επιλέξτε εσείς όποιον από τους δύο τρόπους σας αρέσει. Για να στέκονται μπορείτε με ένα πιστολάκι σιλικόνης ή δυνατή κόλλα σε υγρή μορφή να κολλήσετε ένα-ένα τα ξυλάκια πάνω στο κερί ευθυγραμμισμένα. Αφού κολλήσουν, στολίστε το με μια κορδέλα ή ένα κομμάτι σπάγκου, το οποίο θα έχετε τυλίξει γύρω από το κερί και θα το έχετε δέσει με έναν φιόγκο.

 Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: 8 DIY Έπιπλα και Διακοσμητικά από κούτσουρα