HOME SWEET HOME HOME TIPS

Κρύψτε έξυπνα στο σπίτι όλα όσα δεν θέλετε να φαίνονται


13 Οκτωβρίου 2019

Κρύψτε έξυπνα στο σπίτι όλα όσα δεν θέλετε να φαίνονται

Όλοι έχουμε στα σπίτια μας αντικείμενα που προτιμάμε να μην είναι σε κοινή θέα. Δείτε έξυπνα tips για να τα κρύψετε και να μην ξανάρθετε ποτέ σε δύσκολη θέση.

Μπορεί η μόδα της διακόσμησης τελευταία να προτάσσει να βάζουμε τα πράγματα μας σε κοινή θέα αλλά συνήθως αυτό αναφέρεται σε πιάτα, ποτήρια, κουβέρτες και πετσέτες και όχι σε οδοντόβουρτσες, σφουγγάρια, χαρτιά υγείας και κάδους απορριμάτων. Όλα αυτά τα αντιαισθητικά αντικείμενα μπορούν να κρυφτούν με μερικούς έξυπνους και ιδιαίτερους τρόπους.

Κάδοι απορριμμάτων και άπλυτων

Βάλτε στο μπάνιο σας μια όμορφη συρταριέρα με τρεις σειρές από συρτάρια. Στο πρώτο συρτάρι βάλτε οδοντόβουρτσες, σαπούνια, σφουγγάρια και χαρτιά υγείας, στο δεύτερο τα καλάθια των άπλυτων και στο τρίτο τις πετσέτες σας. Έτσι θα τα έχετε όλα σε τάξη και δεν θα έχετε τον φόβο πως όποιος μπει στο μπάνιο σας θα δει όλα τα άπλυτά σας σε κοινή θέα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα στενό κάθετο ντουλάπι στο οποίο θα βάζετε τον κάδο απορριμάτων. Στην κουζίνα μπορείτε να κάνετε το ίδιο αδειάζοντας ένα ντουλάπι για να βάλετε μέσα τον κάδο των σκουπιδιών.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη:Κάντε το φουαγιέ του σπιτιού σας μοναδικό