HOME SWEET HOME HOME TIPS

5 πράγματα που θα φέρουν το καλοκαίρι στον κήπο σας


9 Ιουνίου 2020

5 πράγματα που θα φέρουν το καλοκαίρι στον κήπο σας
Το καλοκαίρι έρχεται σιγά σιγά και τι καλύτερο απ' το να περάσετε ευχάριστες ώρες στον κήπο σας;

Με τον ερχομό της καλοκαιρίας, η διάθεση ανεβαίνει και σίγουρα θα έχετε περισσότερη όρεξη να δημιουργήσετε, να απολαύσετε τις καλές καιρικές συνθήκες, αξιοποιώντας τους χώρους του σπιτιού σας. Ειδικά φέτος, λόγω της καραντίνας, αρκετοί θέλετε να ομορφύνετε τον εξωτερικό σας χώρο προκειμένου να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας. Η αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι ξεκίνησε λοιπόν και για την ανανέωση του κήπου, πρέπει να εμπιστευθείτε τους ειδικούς του Domica Center οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμούσατε τόσο καιρό, χωρίς κόπο και άσκοπες σπατάλες.

Επένδυση στο δάπεδο

jenny.gr

Αν θέλετε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα στον κήπο σας, αξίζει τον κόπο να βάλετε χώμα, γκαζόν ή ακόμα και τεχνητή πέτρα. Η τελική εικόνα θα ενθουσιάσει εσάς και τους φίλους σας, ενώ θα δώσει έναν τελείως διαφορετικό τόνο σε όλη την εικόνα του σπιτιού σας.

Διαχωρισμός χώρου

Για μεγαλύτερη ιδιωτικότητα στον κήπο σας επενδύστε στα διαχωριστικά χώρου. Μπορείτε να βρείτε πέργκολες ή πλαστικά διαχωριστικά για να οριοθετήσετε τον χώρο σας. Φαίνεται απλό, ίσως και περιττό για κάποιους, όμως πραγματικά ο χώρος αλλάζει μορφή και σας προσφέρει την ησυχία που θα θέλατε.

Βάλτε χρώμα στον κήπο σας

Ο κήπος αποτελεί ίσως τον μοναδικό χώρο που επιδέχεται την υπερβολή. Βάλτε λοιπόν, έντονα χρώματα και τολμήστε τα διάφορα μοτίβα, prints και patterns και τη συνύπαρξή τους. Τα χρώματα κιμωλίας είναι ιδανικά γι αυτή τη χρήση και θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον κήπο σας έναν μικρό παράδεισο. Τίποτα δεν θα σας δώσει μεγαλύτερη χαρά από έναν κήπο που σφύζει από χρώμα και ζωντάνια.

Το σωστό πότισμα

jenny.gr

Ο κήπος πρέπει να δίνει χαρά, γι’ αυτό τα φυτά και τα λουλούδια πρέπει να δείχνουν ζωντάνια και να μας γεμίζουν το μάτι. Βάλτε λοιπόν τα λουλούδια μέσα σε γλάστρες, κασπώ, κανάτες και καλάθια. Οι επιλογές είναι άπειρες. Φροντίστε όμως, να έχετε τοποθετήσει το σωστό σύστημα ποτίσματος για να αποφύγετε τις απώλειες.

Τα απαραίτητα εργαλεία

jenny.gr

Κάθε κήπος χρειάζεται περιποίηση και αυτή επιτυγχάνεται αν έχετε τα απαραίτητα εργαλεία. Για έναν όμορφο κήπο, σίγουρα θα χρειαστείτε κλαδευτήρια, τσουγκράνες, φτυάρια κ.α, τα οποία μπορείτε να τα βρείτε όλα συγκεντρωμένα στη Domica Center.

Μπάρπεκιου στην αυλή

jenny.gr

Καθώς ο καιρός γίνεται πιο ζεστός, το μπάρμπεκιου στην αυλή και η παρέα με φίλους, σαφέστατα ενδείκνυνται. Μία όμορφη εστία / BBQ είναι μια πολύ καλή ιδέα για να σας εξυπηρετεί, αλλά και να ομορφαίνει τον χώρο σας. Τοποθετήστε τη σε σημείο βολικό για εσάς και περάστε τις ημέρες του καλοκαιριού παρέα με τους φίλους σας.

Προκειμένου να βρείτε τις πιο αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις για τον κήπο του σπιτιού σας μπορείτε να απευθυνθείτε στο Domica Center.

Συγκεκριμένα εκεί θα βρείτε μεταξύ άλλων

-Τεχνικές συμβουλές. Τόσο στο κατάστημα, όσο μέσω τηλεφώνου και site.

-Δυνατότητα επιλογής τρόπου παράδοσης παραγγελιών και πληρωμών

-Ενημέρωση από τον ηλεκτρονικό κατάλογο του καταστήματος, έκδοση ενημερωτικών εντύπων και την σελίδα της εταιρείας στο facebook.

Η σχέση που αναπτύσσουν οι πελάτες με το Domica Center δεν ολοκληρώνεται με την αγοραπωλησία, αφού η επιχείρηση παρέχει δυνατότητα καταχώρησης προβλήματος στο site και λήψη απάντησης μέσα σε 24 ώρες.

Διεύθυνση: Ν.Ελβετίας 54 και Καραολή Δημητρίου Βύρωνας, Τηλεφωνικό κέντρο: 210 7653466 – 2107666555

Δευτέρα – Παρασκευή 07.00 έως 17.00 και Σαββάτο 07.00 έως 15.00.