HOME SWEET HOME HOME TIPS

Ήξερες ότι τα μάτια σου αποκαλύπτουν πολλά για τον χαρακτήρα σου;


JTeam

17 Οκτωβρίου 2023

Ήξερες ότι τα μάτια σου αποκαλύπτουν πολλά για τον χαρακτήρα σου;
pexels
Πες μας το σχήμα των ματιών σου, να σου πούμε τι άνθρωπος είσαι!

Τα κουίζ, τα ψυχολογικά τεστ και οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι από τα αγαπημένα πράγματα των χρηστών του ίντερνετ. Τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από το να μπορείς να καταλάβεις πώς λειτουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση.

Το σημερινό τεστ έρχεται να αποκαλύψει πολλά για σένα μέσα από τα μάτια σου καθώς είναι το πιο αξιόπιστο μη λεκτικό μέσο.

Μεγάλα μάτια

Τα μεγάλα μάτια δείχνουν ότι είσαι ανοιχτό άτομο και διακρίνεσαι για την εφευρετικότητα και το πάθος σου. Τείνεις μάλιστα να παίρνεις αποφάσεις με βάση το συναίσθημα, και λιγότερο με τη λογική.

Μικρά μάτια

Τα μικρά μάτια υποδηλώνουν λογική και σύνεση. Δεν αντιδράς ποτέ παρορμητικά και αφήνεις στην άκρη τα συναισθήματα για να μην πληγώνεσαι. Με τον ίδιο τρόπο αποφεύγεις τις πολλές κοινωνικές επαφές αφού σε έλκει η μοναχικότητα.

Στρογγυλά μάτια

Αν έχεις στρογγυλά μάτια, έχεις πολλή φαντασία. Δίνεις πολλή έμφαση στα συναισθήματά σου και συχνά κάνεις μη ρεαλιστικές σκέψεις που σε οδηγούν σε λανθασμένες αποφάσεις.

Αμυγδαλωτά μάτια

Τα αμυγδαλωτά μάτια δείχνουν ότι είσαι ένα άτομο αρκετά καχύποπτο. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό καθώς παράλληλα διακρίνεσαι για την ευγένεια και την αισιοδοξία σου. Ξέρεις πώς να ανταποκρίνεσαι με επιτυχία σε μια κατάσταση που σου προκαλεί στρες και θα λέγαμε πως είσαι αρκετά ισορροπημένος χαρακτήρας.

Κουκουλωτά μάτια

Αν έχεις κουκουλωτά μάτια, χαρακτηρίζεσαι από μυστικόπαθεια και είσαι αρκετά μυστηριώδης φύση. Έχεις κρυμμένα συναισθήματα και τα μοιράζεσαι μόνο με όσους έχεις πολύ κοντά σου. Για όλους τους άλλους, είσαι γρίφος.