WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Έχεις όντως αυτοπεποίθηση; Το τεστ που θα το αποκαλύψει σε 2'


JTeam

15 Οκτωβρίου 2023

Έχεις όντως αυτοπεποίθηση; Το τεστ που θα το αποκαλύψει σε 2'
pexels
Ποιο από τα παρακάτω δέντρα διαλέγεις;

Τα κουίζ, τα ψυχολογικά τεστ και οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι από τα αγαπημένα πράγματα των χρηστών του ίντερνετ. Τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από το να μπορείς να καταλάβεις πώς λειτουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση.

Το σημερινό τεστ έχει να κάνει με την αυτοπεποίθησή σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις ένα από τα παρακάτω δέντρα.

Jenny.Gr

Αν διάλεξες:

Το δέντρο 1

Αν διάλεξες το πρώτο δέντρο, ξυπνάς κάθε μέρα με ενθουσιασμό και όρεξη για ζωή. Σου αρέσουν οι περιπέτειες, οι νέες εμπειρίες και προκλήσεις και το σίγουρο είναι πως τα έχεις βρει πολύ με τον εαυτό σου. Πιστεύεις σε σένα γι' αυτό και καταφέρνεις πολλά.

Το δέντρο 2

Αν διάλεξες το δεύτερο δέντρο, προτιμάς να περνάς πολύ χρόνο με τον εαυτό σου και δεν θα λέγαμε πως φημίζεσαι για την αυτοπεποίθησή σου. Έχεις αναπτύξει ωστόσο υψηλή ανθεκτικότητα στη ζωή σου και έχεις μάθει να ξεπερνάς εμπόδια και δυσκολίες.

Το δέντρο 3

Αν προτίμησες το τρίτο δέντρο, έχεις πολύ θετική αύρα και ενέργεια ενώ η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη. Δέχεσαι κάθε κριτική γιατί ξέρεις καλά τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου και δεν επηρεάζεσαι εύκολα από τους άλλους.

Το δέντρο 4

Αν σε κέρδισε το τρίτο δέντρο, σε ενδιαφέρει πολύ η γνώμη των άλλων και δεν εμπιστεύεσαι τη δική σου κρίση. Με λίγα λόγια, δεν έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση και μετράς τα λόγια των άλλων περισσότερο από τον εαυτό σου κάτι που σου δημιουργεί καθημερινά εμπόδια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.