WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπεις πρώτα συμβολίζει τι σε τρομάζει περισσότερο στις ερωτικές σχέσεις


JTeam

8 Οκτωβρίου 2023

Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπεις πρώτα συμβολίζει τι σε τρομάζει περισσότερο στις ερωτικές σχέσεις
@hannaschonberg / instagram
Ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό τεστ προσωπικότητας, για τις ερωτικές σχέσεις και τους βαθύτερους φόβους σας, σχετικά με αυτές

Πολλές φορές οι άνθρωποι δυσκολεύονται να μιλήσουν για τις βαθύτερες επιθυμίες τους, ή για τους βαθύτερους φόβους τους. Και αυτό γιατί πολλές φορές θέλουν να τις αγνοήσουν, ή δυσκολεύονται να ακούσουν τον εαυτό τους και να τους συνειδητοποιήσουν. Όλοι κρύβουμε ανασφάλειες και φόβους, οι οποίοι προέρχονται είτε από τραυματικές εμπειρίες, είτε από λανθασμένα πρότυπα. Άλλους μας επηρεάζουν περισσότερο και άλλους λιγότερο, ενώ επίσης διαφορετικός είναι ο τρόπος που οι ανασφάλειες και οι φόβοι εκφράζονται στο κάθε άτομο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχουν ορισμένα τεστ προσωπικότητας, τα οποία έχουν δημιουργηθεί για να δίνουν μια καλύτερη εικόνα, σχετικά τους φόβους και τις επιθυμίες μιας προσωπικότητας.

Εσείς λοιπόν, τι φοβάστε περισσότερο στις ερωτικής σας σχέσεις. Για αρχή, παρατηρείστε το παρακάτω σκίτσο:

Jenny.Gr
@yourtango

Aν ο εγκέφαλος σας, αντιλήφθηκε πρώτα τα χελιδόνια με τα φωτοστέφανα:

Πιθανώς αυτό που φοβάστε περισσότερο σε μια ερωτική και δεσμευτική σχέση, είναι το γεγονός πως οι άνθρωποι δεν είναι πάντα αυτό που φαίνονται. Ίσως έχετε απογοητευτεί αρκετές φορές στη ζωής σας από παρελθοντικές εμπειρίες, και διστάζετε να πιστέψετε αυτό που σας παρουσιάζει ένας σύντροφος ως πραγματικότητα. Ακόμη και σε περιπτώσεις που ερωτευτείτε, ανησυχείτε μήπως τα πράγματα είναι διαφορετικά ή το άτομο δεν είναι αυτό που δείχνει. Θέλετε τις σχέσεις στη ζωής σας, αλλά την ίδια στιγμή, είστε σκεπτικοί και διστακτικοί.

Αν είδατε πρώτα την πεταλούδα:

Τότε ίσως ο κρυφός σας φόβος σε μια σχέση, είναι το ενδεχόμενο να μην κρατήσει. Φοβάστε ότι μια δέσμευση δεν είναι παρά μια ευτυχία που ποτέ δεν έχει διάρκεια. Κάθε φορά που μπορεί να είστε σε μια σχέση, φοβάστε πως τα πράγματα σύντομα θα φτάσουν στο τέλος τους, και αυτή η αμηχανία σας ενδεχομένως να είναι η αιτία για τους χωρισμούς σας.

Αν ο εγκέφαλος σας εντόπισε πρώτα τα φύλλα

Tότε πιθανώς φοβάστε πως η μεγάλη σας αγάπη, έχει περάσει και την έχετε χάσει. Ίσως δεν έχετε ξεπεράσει έναν χωρισμό ή ένα πρόσωπο που σας στιγμάτισε και θεωρείτε πως ήταν το ένα και μοναδικό. Όσο και αν προσπαθείτε να προχωρήσετε και να γνωρίσετε έναν νέο έρωτα, πιάνεται τον εαυτό σας να αναζητάει και να γυρνάει σε εκείνον τον παλιό σας έρωτα, ο οποίος έχει τελειώσει και ενδεχομένως να μην υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.