HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Αυτές οι τραπεζαρίες αποδεικνύουν ότι ένας μικρός χώρος μπορεί να είναι και στιλάτος!


5 Αυγούστου 2018

thehomeissue_trapezaria-1024x585.jpg

Η αλήθεια είναι πως όταν ένας χώρος είναι περιορισμένος το πρώτο πράγμα που «φεύγει εκτός» είναι η τραπεζαρία. Παρόλα αυτά είναι ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους σε ένα σπίτι μιας και εκεί μπορείτε να συγκεντρώνεστε με τους φίλους σας, να τρώτε και να χαλαρώνετε συζητώντας.

Αν έχετε πειστεί ότι το διαμέρισμά σας είναι τόσο μικρό που δεν χωράει τραπεζαρία σε αυτό, σκεφτείτε το ξανά. Οι μικρές αλλά σούπερ στιλάτες τραπεζαρίες που ακολουθούν αποδεικνύουν πως με τα σωστά έπιπλα και μερικές συμβουλές από τους ειδικούς, όλα είναι δυνατά.

Ψάξτε για «έξυπνα» έπιπλα Η τραπεζαρία της φωτογραφίας κολλάει στην τοίχο και επεκτείνεται όταν αυτό είναι απαραίτητο. Διαφορετικά μαζεύει και γίνεται πολύ μικρή με αποτέλεσμα να μην πιάνει σχεδόν καθόλου χώρο.

Βρείτε χώρο σε οποιοδήποτε δωμάτιο Αν η κουζίνα σας είναι λίγο πιο μεγάλη δεν έχετε παρά να βάλετε σε αυτήν την τραπεζαρία σας. Δεν χρειάζεται να έχετε και τραπέζι κουζίνας και τραπεζαρία. Βάλτε ένα όμορφο στρογγυλό τραπέζι στην κουζίνα σας και μερικές καρέκλες και δημιουργήστε την πιο όμορφη γωνιά.

Βάλτε την τραπεζαρία σας ακόμα και μέσα στην κουζίνα, αν δεν έχετε χώρο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα