HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

11 τρόποι για να μετατρέψετε το σαλόνι σας σε φθινοπωρινή όαση!


2 Οκτωβρίου 2018

thehomeissue_saloni01-1-263x2002x.jpg

Θέλετε να ζήσετε το πιο όμορφο, ζεστό, χαλαρωτικό φθινόπωρο; Φυσικά θα πρέπει να ξεκινήσετε κάνοντας κάποιες μικρές αλλά σημαντικές και απαραίτητες αλλαγές στο σπίτι σας.

Δείτε παρακάτω πως θα φτιάξετε το πιο «Σκανδιναβικό» σαλόνι που δεν θα σας κάνει καρδιά να το εγκαταλείπετε τα δροσερά βράδια του Φθινοπώρου.

Γούνινα μαξιλαράκια Απομακρύνετε τα καλοκαιρινά, γεμάτα χρώμα διακοσμητικά μαξιλάρια του καλοκαιριού και αντικαταστήστε τα με πιο μαλακά, γούνινα μαξιλαράκια στα χρώματα του σαλονιού σας.

Τα γούνινα μαξιλαράκια ή ριχτάρια θα ζεστάνουν πολύ τον χώρο σας.

Το πιο Στιλάτο Σαλόνι Μπορείτε να το Αποκτήσετε Εύκολα και Οικονομικά!

Ριχτάρι Ένα ριχτάρι σε στιλ λεπτής κουβέρτας είναι ό,τι χρειάζεστε για να σκεπάζεστε βλέποντας αγαπημένες ταινίες και σειρές όταν ο Φθινοπωρινός αέρας είναι λίγο πιο κρύος.

Καλάθι με κουβέρτες Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να πάρετε ένα ψάθινο καλάθι και να το βάλετε δίπλα στον καναπέ σας. Μέσα σε αυτό τοποθετήστε λεπτές κουβέρτες για εσάς και τους καλεσμένους σας έτσι ώστε όλοι να νιώθουν σαν στο σπίτι τους.

Ανάψτε το τζάκι Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς για να ανάψετε το τζάκι με σκοπό να ζεσταθείτε αλλά το να βάλετε 2-3 ξύλα απλά και μόνο για να δημιουργήσετε ένα ζεστό σκηνικό δεν είναι άσχημη ιδέα. Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε ξύλα χωρίς λόγο μπορείτε να βάλετε μέσα στο τζάκι σας κεριά και να ανάψετε αυτά για μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!