HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Μπάνιο: αυτή η τάση της δεκαετίας του '80 επιστρέφει ανανεωμένη


30 Οκτωβρίου 2018

thehomeissue_bathtiles0-1024x585.jpg

Πολλές είναι οι τάσεις που πέρασαν από τα μπάνια τις περασμένες δεκαετίες. Αυτές οι τάσεις βασίστηκαν κυρίως στα πλακάκια – είναι άλλωστε το σήμα κατατεθέν κάθε μπάνιου. Η τάση της δεκαετίας του 80 όμως ήταν μία από τις πιο χαρακτηριστικές.

Αυτή είναι η Διακοσμητική Ανανέωση για την Τουαλέτα που Σίγουρα δεν Είχατε Σκεφτεί!

Τα subway πλακάκια κυριαρχούν εδώ και μερικά χρόνια. Τον τελευταίο καιρό ωστόσο βλέπουμε να κάνουν δειλά την εμφάνισή τους νέες τάσεις που τελικά δεν είναι τόσο… νέες. Από τα μικρά και περίτεχνα έως τα πλακάκια μεγάλη κλίμακας, οι ρετρό επιλογές γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Το ρετρό φυσικά δεν σημαίνει παλιό. Σημαίνει παλιά αισθητική με νέα όμως εφαρμογή. Δείτε παρακάτω ποιες τάσεις από τη δεκαετία του 80 θα δούμε στα μπάνια του 2019 – ανανεωμένες φυσικά!

Αυτή Είναι η Νέα Διακοσμητική Τάση για το Μπάνιο!

Μωσαϊκό Το μωσαϊκό υπήρξε μια ιδιαίτερα δημοφιλής τάση της δεκαετίας του 80 και καταλαβαίνουμε το γιατί. Η ιδιαίτερη αισθητική του έχει τη δύναμη να χαρίσει στα μπάνια μοναδική κομψότητα και έναν αέρα αριστοκρατίας. Στα μοντέρνα μπάνια θα το δούμε να επιστρέφει, λίγο διαφορετικό αυτή τη φορά: σε μεγαλύτερη κλίμακα και με πολύ πιο έντονα χρώματα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.


Δείτε επίσης: Κάντε το μπάνιο του σπιτιού σας να μοιάζει με Spa

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!