HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Πρωτότυπα χαλάκια που θα κάνουν την είσοδό σας ξεχωριστή


9 Νοεμβρίου 2018

doormat9-1024x585.jpg

Αν θέλετε να διακοσμήσετε τον χώρο μπροστά από την κεντρική σας είσοδο και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους, πριν καν, μπουν και δουν το εσωτερικό του σπιτιού σας, τότε αυτό που χρειάζεστε είναι ένα πρωτότυπο χαλάκι.

Ακόμα κι αν η είσοδός σας είναι μικρών διαστάσεων, τα χαλάκια χωρούν μπροστά από κάθε πόρτα, ενώ μπορούν να ομορφύνουν τον χώρο και να σας φτιάχνουν τη διάθεση κάθε φορά που επιστρέφετε σπίτι.

Εμπνευστείτε από τις παρακάτω ιδέες και επιλέξτε το δικό σας πρωτότυπο και εκκεντρικό χαλάκι εισόδου που θα ξεχωρίζει.

Ξύλινα τουβλάκια Ένα χαλάκι από πολύχρωμα, ξύλινα τουβλάκια, σίγουρα, μπορεί να κάνει την είσοδό σας πιο φωτεινή, χαρούμενη και παιχνιδιάρικη. Βάλτε χρώμα μπροστά από την πόρτα σας και θα δείτε αμέσως μεγάλη αλλαγή στη διάθεσή σας.

Ζώνες Αυτό το χαλί, δεν είναι ένα απλό χαλί! Αποτελείται από 11 δερμάτινες ζώνες, χωρίς τις αγκράφες τους, οι οποίες έχουν ενωθεί μεταξύ τους με ειδική ραπτομηχανή για χοντρά και δερμάτινα υφάσματα. Το γεγονός ότι οι ζώνες έχουν διαφορετικά χρώματα και σχέδια, κάνει το χαλάκι εισόδου, ακόμα, πιο εντυπωσιακό.

Μήνυμα Αν υπάρχει κάτι που θέλετε να πείτε, μια φράση ή ένα γράμμα που θα θέλατε να αντικρίζετε, μόλις φτάνετε μπροστά από την πόρτα σας, τότε χρειάζεστε ένα χαλάκι που θα έχει αποτυπωμένο αυτό που θέλετε. Μπορείτε να το φτιάξετε κι εσείς σε ένα οποιοδήποτε μονόχρωμο χαλάκι. Αρκεί να αγοράσετε το χρώμα της επιλογής σας σε μορφή σπρέι και να φτιάξετε από χαρτόνι, το δικό σας στένσιλ, με τα γράμματα που θέλετε να έχει το χαλάκι σας επάνω.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε τη gallery: 8 Υπέροχες διακοσμητικές ιδέες για να απαλλαγείτε από τον αδιάφορο διάδρομο του σπιτιού σας

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!