HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Ώρα για αλλαγή μόνο με λίγο χρώμα


8 Νοεμβρίου 2018

0-1-1024x585.jpg

Έχετε ανάγκη ανανέωσης στον χώρο σας χωρίς, όμως, να χρειαστεί να σπαταλήσετε μια περιουσία. Έχουμε πει ότι ο καλύτερος και ανέξοδος τρόπος είναι να αλλάζετε τη θέση των επίπλων. Αν θέλετε, όμως, να κάνετε τον χώρο σας πιο ζωντανό και φωτεινό, τότε χρειάζεστε κάτι ακόμα. Λίγο χρώμα!

Δεν χρειάζεται να βάψετε ολόκληρους τοίχους για να φανεί η διαφορά. Αρκεί και μόνο ένα παλιό σας έπιπλο, για να φέρει την αλλαγή στην διακόσμησή σας.

Έπιπλο-Γραφείο Βάψτε ένα παλιό έπιπλο σε πολύ έντονο χρώμα, όπως το κίτρινο, και τοποθετήστε το μπροστά από έναν λευκό τοίχο. Το έπιπλο θα κάνει αντίθεση με το λευκό χρώμα και θα λειτουργεί ως πηγή φωτός. Φροντίστε να μην το παραφορτώσετε και να μην το κρύψετε με πολλά αντικείμενα που θα τοποθετήσετε πάνω του. Μια ωραία ιδέα, για να μην χαθεί στον χώρο και να μην αποτρέπει τίποτα από τα βλέμματα όσων το αντικρίζουν, είναι να χρησιμοποιήσετε μια πλεξιγκλάς καρέκλα που είναι διάφανη και θα έχει σούπερ μοντέρνο αποτέλεσμα συνδυασμένη με το παλιό έπιπλο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε τη gallery: 10 οικονομικοί τρόποι για να ανανεώσετε οποιαδήποτε κουζίνα

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!