Οι πιο stylish τραπεζαρίες του 2018 είχαν αυτό το κοινό στοιχείο

Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018
thehomeissue_trapezaria-1-1024x585.jpg

Η διακόσμηση της τραπεζαρίας είναι συνήθως δεδομένη: ένα τραπέζι και 4-6 καρέκλες γύρω από αυτό. Ή τουλάχιστον έτσι ήταν μέχρι πριν από μερικά χρόνια μιας και τελευταία όλο αυτό έχει αλλάξει.

Παγκάκια, καρέκλες σε διάφορα χρώματα και υφάσματα με διαφορετικές υφές, τραπέζια σε διάφορα σχήματα και ιδιαίτερα φωτιστικά έχουν έρθει στο προσκήνιο και έχουν μετατρέψει την κλασική τραπεζαρία σε έναν ονειρικό χώρο.

Οι περισσότερες στιλάτες τραπεζαρίες του 2018 μέχρι στιγμής έχουν ένα κοινό στοιχείο που τις κάνει να ξεχωρίζουν. Έχουν όλες έναν πολυέλαιο που κρέμεται πάνω από το τραπέζι.

 

Δείτε παρακάτω υπέροχες τραπεζαρίες με πολυελαίους και πάρτε ιδέες για το τι πολυέλαιο θα βάλετε στη δική σας. Άλλωστε αυτό το ένα και μοναδικό στοιχείο μπορεί να μεταμορφώσει ολόκληρο το δωμάτιο.

Ακόμα και μια μικρή τραπεζαρία σαν αυτή της φωτογραφίας μπορεί να διακοσμηθεί τέλεια με έναν μοντέρνο πολυέλαιο.

Σε αυτό το δωμάτιο η τραπεζαρία είναι αρκετά μεγάλη και έχει 10 καθίσματα. Το ίδιο μακρύς είναι και ο πολυέλαιος αν και δείχνει αρκετά διακριτικός.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε ακόμη: Η επόμενη επιλογή στα φωτιστικά σας (μάλλον) θα είναι αυτή

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.