HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Αυτές οι 5 κινήσεις θα μεταμορφώσουν τον βαρετό σας καναπέ


18 Ιανουαρίου 2019

19530725_nin_k09_378_1.jpg

Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις! Έτσι λένε και φυσικά αυτό είναι κάτι που ισχύει 100%. Γι'αυτό και εμείς σήμερα σας έχουμε όχι μια αλλά πέντε εικόνες για να σας δείξουμε εύκολα και απολύτως κατανοητά πώς θα διακοσμήσετε τον καναπέ σας ώστε να αλλάξει εντελώς στιλ και χαρακτήρα.

Προσθέστε ένα εντυπωσιακό χαλί Αν ο καναπές σας είναι απλός και μονόχρωμος τότε χρειάζεται ένα πιο έντονο χαλί για να «φανεί». Με το έντονο χαλί δημιουργείται αντίθεση και έτσι ο καναπές δεν χάνεται σε ένα ενιαίο μονότονο δωμάτιο.

Tip Αν θέλετε να αγοράσετε τη Νο1 τάση σε χαλιά για το 2017 τότε κοιτάξτε στην κατηγορία «μαροκινά». Πρόκειται για χαλιά πολύ καλής ποιότητας που έχουν ήδη κυριαρχήσει στα social media.

Προσθέστε φως Για να δώσετε φως στον χώρο αλλά και ύψος, προσθέστε μια λάμπα που είναι αρκετά πιο ψηλή από τον καναπέ σας. Οι λάμπες που κάνουν καμπύλη αποτελούν καλύτερη επιλογή γιατί δένουν πιο εύκολα μέσα στον χώρο και του προσδίδουν ζεστασιά.

Βάλτε μια δόση πρασινάδας Η πρασινάδα πάντα κολακεύει έναν χώρο και γι'αυτό μπορείτε να βάλετε από την άλλη μεριά του καναπέ ένα ωραίο φυτό σε ύψος ανάλογο ή λίγο πιο μικρό από τη λάμπα για να υπάρχει ομοιομορφία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε ακόμη: Iδέες για statement φωτιστικά στην κουζίνα

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού