HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Μια Ιταλίδα μοιράζεται μαζί μας μοναδικά διακοσμητικά μυστικά


3 Φεβρουαρίου 2019

thehomeissue_livingroom0-1024x585.jpg

Όπως και οι Γάλλοι, έτσι και οι Ιταλοί έχουν πολύ κομψή αισθητική, ιδιαίτερα όσον αφορά τη μόδα. Την ίδια αισθητική, έχουν φυσικά και για τη διακόσμηση. Η Margherita Missoni τα συνδυάζει και τα δύο και είναι μητέρα δύο παιδιών, του Όττο που είναι 3 και του Ογκούστο που είναι 1.

Η κληρονόμος του διάσημου οίκου μόδας Missoni έχει αποδείξει πως ξέρει πολύ καλά πώς να διακοσμεί ένα σπίτι που να είναι φιλικό προς τα παιδιά και ταυτόχρονα να διατηρεί την ακεραιότητα του προσωπικού της στυλ. Επιλέγει, λοιπόν, μια διακόσμηση που είναι ασφαλής και πολύχρωμη και ταυτόχρονα πολύ κομψή. Ορίστε τα μυστικά της!

Διατηρήστε τα χρώματα Ο οίκος μόδας της οικογένειάς της είναι γνωστός για τα φωτεινά και τα πολύχρωμα σχέδια. Η Margherita Missoni το ακολουθεί πιστά στο σπίτι, αλλά και στην γκαρνταρόμπα της. Το χρώμα – μαζί με την ιστορία και την προσωπικότητα – είναι από τα πράγματα που την χαρακτηρίζουν.

Εντάξτε τα έντονα χαλιά Η Missoni πιστεύει πως όλοι πρέπει να εντάσσουν την προσωπική τους αισθητική στο σπίτι τους. Δημιουργήστε έναν χώρο που αγαπάτε και που αντανακλά το προσωπικό σας στυλ. Αγκαλιάστε, λοιπόν, τα έντονα χαλιά. Αφενός είναι πολύχρωμα και αφετέρου οι λεκέδες κρύβονται πολύ καλύτερα!

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε ακόμη: 22 χαλιά που θα κάνουν το σπίτι σας ζεστό και ονειρεμένο

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.