HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

9 Τρόποι για να μεταμορφώσετε τον μεγάλο άδειο τοίχο σας


18 Φεβρουαρίου 2019

thehomeissue_bigwall0-1024x585.jpg

Πάρτε έμπνευση από τις ιδέες που σας παραθέτουμε για να μη βλέπετε άλλο τον τοίχο σας άδειο!

Το ομολογούμε (μέχρι) κι εμείς: ένας μεγάλος τοίχος χωρίς παράθυρα μας δημιουργεί μια σχετική... διακοσμητική αμηχανία! Από σήμερα, όμως, βάζουμε τέλος στην αναγκαστική «δικτατορία» του τίποτα και σας παρουσιάζουμε 9 ιδέες για να διακοσμήσετε ένα μεγάλο τοίχο από άκρη σε άκρη!

Επιστροφή στο χρόνο Ένας μακρύς και χαμηλός μπουφές (τύπου κρεντένζα) είναι ιδανικός για να στολίσει και να «καλύψει» τα χιλιόμετρα του τοίχου σας και να χαρίσει στο χώρο σας vintage και 60s στιλ-το οποίο επιστρέφει δυναμικά φέτος στη διακόσμηση. Σε αυτόν, μπορείτε να προσθέσετε φωτιστικά, κηροπήγια, κάδρα, αφίσες και φωτογραφίες για να χαρίσετε όγκο και στιλ στο χώρο.

Οι κρεντένζες μαζί με τα ένδοξα 60s και τα 70s επιστρέφουν φέτος στη διακόσμηση και τη ζωή μας.

Ταπετσέρη, ταπετσέρη Μια όμορφη εμπριμέ ταπετσαρία όχι μόνο θα καλύψει με επιτυχία τον τοίχο σας αλλά θα δημιουργήσει ένα δραματικό και εντυπωσιακό φόντο για το χώρο σας. Επιλέξτε αυτό το διακοσμητικό μονοπάτι για το καθιστικό, το γραφείο και το καθιστικό σας!

Δεν ξέρουμε για εσάς αλλά εμείς όταν αντικρίζουμε αυτόν τον τοίχο, μεταφερόμαστε νοητά στη Μαρτινίκη.

Κάντε μπλόκο Η τεχνική του color-blocking αποτελεί έναν από τους πιο ιδιαίτερους, μοντέρνους και ξεχωριστούς τρόπους για να διακοσμήσετε έναν μεγάλο τοίχο και να δημιουργήσετε μια ενδιαφέρουσα οπτική αντίθεση στο χώρο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Διακοσμήστε τον τοίχο σας με φωτογραφίες