HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Οι πιο ιδιαίτεροι πάγκοι κουζίνας που έχετε δει


10 Μαρτίου 2019

thehomeissue_pagkos-1024x584.jpg

Ο πάγκος σε μια κουζίνα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο όταν θέλουμε να δώσουμε διαφορετικό και ιδιαίτερο στιλ στη διακόσμησή μας. Οι εκκεντρικοί πάγκοι που θα δείτε στη συνέχεια σίγουρα δίνουν ξεχωριστό στιλ, αλλά δεν είναι και για κάθε σπίτι.

Πολυεπίπεδος πάγκος Ο πάγκος στη συγκεκριμένη κουζίνα είναι πολυμορφικός και πολυεπίπεδος. Χρησιμεύει ταυτόχρονα ως τραπέζι, πάγκος, κουζίνα αλλά και σκαμπό. Έτσι με αυτό το ιδιαίτερο έπιπλο δεν χρειάζεται να προσθέσετε τίποτα άλλο στην κουζίνα σας. Μερικές καρέκλες και ίσως κάποια διακοσμητικά θα ολοκληρώσουν το στιλ του χώρου που επιθυμείτε.

Πτυσσόμενος πάγκος Αυτός ο πάγκος είναι ίσως ό,τι πιο λειτουργικό θα μπορούσατε να βάλετε στην κουζίνα σας. Έχει ειδικό μηχανισμό που του επιτρέπει να γυρίζει σε διάφορες γωνίες ανάλογα με τον σκοπό που θέλει να εξυπηρετήσει. Έτσι τον χρησιμοποιείτε είτε ως πάγκο, είτε ως τραπέζι και μπορείτε να τον μαζεύετε όποτε δεν τον χρειάζεστε.

Γυάλινος πάγκος Αυτός ο πάγκος δεν είναι μόνο φτιαγμένος από γυαλί αλλά έχει και κρυφό φωτισμό που τον κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό. Έτσι δεν θα χρειάζεται να ανοίγετε το φως της κουζίνας κάθε φορά που πάτε να φάτε στα κλεφτά κάτι το βράδυ, ενώ η διακόσμηση γύρω από αυτόν είναι περιττή, καθώς αποτελεί από μόνος του ένα πανέμορφο διακοσμητικό. Βέβαια, ένα τέτοιο κομμάτι χρειάζεται και την ανάλογη διακόσμηση γύρω του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Vintage έπιπλα: Ανανεώστε την όψη τους για μία άψογη διακόσμηση