HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

11 πανέξυπνες λύσεις για μικρά διαμερίσματα


19 Απριλίου 2019

thehomeissue_smallapartment0-1024x585.jpg

Οι μικροί χώροι, είτε πρόκειται για επιλογή είτε όχι, έχουν τα δικά τους προβλήματα όσον αφορά τη διακόσμηση και την λειτουργικότητα. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως δεν υπάρχουν και οι ανάλογες λύσεις.

Αν ο χώρος σας είναι πολύ μικρός τότε ίσως έρχεστε συχνά αντιμέτωποι με πρακτικές δυσκολίες που αφορούν – τι άλλο; - την έλλειψη χώρου. Εμείς, ωστόσο, ψάξαμε και βρήκαμε 11 πράγματα που προσφέρουν πρακτικές λύσεις ακόμα και στους πολύ μικρούς χώρους χώρους και είναι απλά… ιδιοφυή!

Αυτό το coffee table, εκτός από πολύ κομψό, προσφέρει τη δυνατότητα αποθήκευσης στο εσωτερικό του και σίγουρα θα είναι πολύ χρήσιμο στο μικρό σας καθιστικό.

Μήπως δεν έχετε χώρο για ένα τραπεζάκι δίπλα στον καναπέ; Προμηθευτείτε ένα φωτιστικό σαν αυτό. Είναι 2 σε 1 και έχει μικρά ράφια που λειτουργούν ως τραπέζια.

Ακόμα και τα μικρότερα μπαλκόνια έχουν τη λύση τους. Αυτό το εκπληκτικό μίνι μπαρ – τραπεζάκι θα σας λύσει τα χέρια. Το μόνο που χρειάζεστε είναι δύο καρέκλες για να απολαμβάνετε τα κοκτέιλ σας.

Τα μίνι cart είναι ιδανικά για να καλύψουν την έλλειψη αποθηκευτικού χώρου σχεδόν σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού. Βάλτε το κατά προτίμηση στην κουζίνα ή στο καθιστικό σας και αποθηκεύστε τα ποτά σας ή άλλα αντικείμενα που δεν έχουν βρει ακόμα τη θέση τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.