HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

6 tips για να φτιάξετε ένα όμορφο σαλονάκι στη βεράντα σας


19 Μαΐου 2019

thehomeissue_outdoorroom0-1024x585.jpg

Αν έχετε αφιερώσει χρόνο στο να διακοσμήσετε το καθιστικό του σπιτιού σας, τότε γνωρίζετε πως ο κόπος δεν πάει χαμένος. Δίνετε την ευκαιρία στον εαυτό σας να περνάει ήσυχα βράδια σε ένα κομψό και ευχάριστα διακοσμημένο περιβάλλον. Τον χειμώνα. Τι γίνεται όμως μόλις αρχίσουν οι θερμοκρασίες να ανεβαίνουν; Είναι καιρός να φτιάξετε το υπαίθριο καθιστικό σας!

Δώστε Προσωπικότητα στο Πλακόστρωτο του Σπιτιού σας με Αυτές τις Ιδέες

Είτε πρόκειται για έναν μεγάλο εξωτερικό χώρο, είτε για μια μικρή γωνιά που μπορούν να μπουν δυο πολυθρόνες και ένα τραπεζάκι, το σίγουρο είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύ ιδιαίτερο καθιστικό εξωτερικού χώρου. Για να πετύχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα δείτε τα παρακάτω tips.

#1 Μια ουδέτερη βάση θα σας επιτρέψει να βάλετε πινελιές χρώματος μέσα από τα μαξιλάρια, τα ριχτάρια και τα χαλιά. Προτιμήστε λοιπόν τα ουδέτερα χρώματα για να αφήσετε στον εαυτό σας το περιθώριο της διακοσμητικής δημιουργικότητας.

#2 Διαλέξτε μερικά ιδιαίτερα υλικά που θα δώσουν χαρακτήρα και προσωπικότητα στον εξωτερικό σας χώρο. Διαλέξτε ένα μπρούτζινο φωτιστικό ή διακοσμητικά με ιδιαίτερες υφές, όπως για παράδειγμα το σχοινί – δίνουν οπτικό ενδιαφέρον και θα αναβαθμίσουν κατά πολύ τη διακόσμησή σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Τα διακοσμητικά που θα κάνουν τη βεράντα σας μαγική