HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Τα 4 μεγάλα λάθη που κάνετε στη διακόσμηση του μικρού σας διαμερίσματος


21 Μαΐου 2019

thehomeissue_mikrospiti-1024x585.jpg

Ένα μικρό διαμέρισμα έχει πολλά θετικά. Είναι οικονομικό, είναι cosy και σίγουρα θα σας φέρει πιο κοντά με το ταίρι ή την οικογένειά σας.

Ποια είναι, όμως, τα λάθη που συνηθίζετε να κάνετε και το μικρό σας διαμέρισμα φαίνεται ακόμα πιο μικρό;

Δείτε παρακάτω ποια είναι τα λάθη που κάνετε και πώς να τα διορθώσετε.

Μπάνιο

Το σύνηθες πρόβλημα: Σε ένα μικρό μπάνιο το πιο συνηθισμένο πρόβλημα είναι ότι η κουρτίνα του το κάνει να δείχνει ακόμα πιο μικρό.

Πώς μπορείτε να το λύσετε: Αν έχετε μπανιέρα και όχι ντουζιέρα μπορείτε να τις συμπεριφερθείτε σαν ντουζιέρα. Μια λύση είναι να βάλετε τζάμι στην μπανιέρα σας για να μην μικραίνει οπτικά ο χώρος σας. Εναλλακτικά μια πιο οικονομική λύση είναι να βάλετε μια διάφανη πλαστική κουρτίνα η οποία θα αφήνει το μάτι να την διαπερνάει.

Κουζίνα

Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα: Δεν έχετε αρκετούς πάγκους και αρκετό αποθηκευτικό χώρο.

Πώς μπορείτε να το λύσετε: Eπενδύστε σε ένα καλό και μεγάλο ξύλο κοπής και βάλτε το πάνω στα μάτια της κουζίνας. Έτσι θα είναι σαν να έχετε έναν έξτρα πάγκο για τα μαγειρέματά σας. Σε ό,τι αφορά τους αποθηκευτικούς χώρους απλά βάλτε ράφια σε άδειους τοίχους αν υπάρχουν και εκμεταλλευτείτε καθέτως τον χώρο σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Σε ποιες περιπτώσεις είναι χρήσιμα τα ανοιχτά ράφια στην κουζίνα;