HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Αλλαγές στο καθιστικό για αρχάριους! Ανανεώστε το σαλόνι σας με 3 κινήσεις


4 Ιουνίου 2019

thehomeissue_saloni-15-1024x585.jpg

Τα υφάσματα αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα σημεία της διακόσμησης καθώς με τη βοήθειά τους μπορείτε να αλλάξετε σημαντικά τον προσωπικό σας χώρο.

Κουρτίνες, μαξιλάρια, ριχτάρια, τραπεζομάντηλα και πολλά άλλα συμβάλουν στην απόλυτη ανανέωση. Πολύχρωμα υφάσματα, βαμβακερά και δροσερά μπορούν να κοσμήσουν το καθιστικό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αλλάξτε τις κουρτίνες Οι κουρτίνες μπορεί να είναι μια εύκολη και γρήγορη αλλαγή για το καθιστικό σας. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα υφασμάτων επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Αν τώρα πάλι δε θέλετε να κατεβάσετε την κουρτίνα σας μπορείτε να προσθέσετε ακόμα μια πάνω από την ήδη υπάρχουσα. Αν η βάση είναι μονόχρωμη εύκολα τοποθετείτε προσωρινά ένα πιο καλοκαιρινό ύφασμα, ακόμα και λινό.

Ριχτάρια τα θαυματουργά Αν έχετε βαρεθεί το χρώμα του καναπέ ή της πολυθρόνας σας ή αν έχει φθαρεί δεν έχετε παρά να το αλλάξετε εύκολα και οικονομικά. Τα ριχτάρια θα αλλάξουν ριζικά την όψη του καναπέ σας κάνοντάς τον να μοιάζει καινούργιος. Υφάσματα πολλά και διαφορετικά τόσο στην ποιότητα όσο και στα χρώματα! Εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Είναι προτιμότερο να αγοράσετε πιο χοντρά και σταθερά υφάσματα, ανθεκτικά και φυσικά πλενόμενα. Η συχνή αλλαγή τους θα δίνει την αίσθηση πως συνεχώς τα έπιπλά σας και το σημαντικότερο δε θα σας κάνει να πλήττετε!

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: 9 πράγματα που όλα τα it girls έχουν στο καθιστικό τους