HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Μεταμορφώστε τους τοίχους σας με έναν ιδιαίτερο και διαφορετικό τρόπο


10 Ιουνίου 2019

thehomeissue_toixos-1024x585.jpg

Οι περισσότεροι από εμάς όταν διακοσμούμε το σπίτι μας, δεν δίνουμε ιδιαίτερη βάση στους τοίχους και επιέγουμε συνήθως να τους βάψουμε ένα απλό χρώμα ή σε μια έντονη απόχρωση. Υπάρχουν ωστόσο, πάρα πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στους τοίχους σας και να τους δώσετε άλλη πνοή. Δείτε μερικές εκπληκτικές ιδέες.

Δώστε πολυτελή διάσταση στον χώρο σας Βάψτε τον τοίχο σας σε μια μεταλλιζέ απόχρωση ή λευκό και προσθέστε από πάνω τετράγωνα κομμάτια σκληρού υφάσματος αφήνοντας λίγα κενά. Με το φως του ήλιου θα δημιουργηθεί μια ψευδαίσθηση σαν να λάμπει ο τοίχος σας από μόνος του. Αυτός ο τοίχος ταιριάζει σε σαλόνια αλλά και σε υπνοδωμάτια και φαίνεται ωραίος όταν μπαίνει σε έναν από τους τέσσερις τοίχους ενός δωματίου.

Υπνοδωμάτιο με στιλ Στο υπνοδωμάτιο της παρακάτω εικόνας, έχουν δημιουργηθεί δύο διαφορετικές ιδέες σε δύο τοίχους. Στον τοίχο που βρίσκεται πίσω από το κρεβάτι έχει προστεθεί ένα πρόσθετο κομμάτι τοίχου που ταιριάζει και με το κεφαλάρι του κρεβατιού. Στον πλαινό τοίχο έχει μπει ξύλινη επιφάνεια δίνοντας στον χώρο ζεστασιά. Μην φοβάστε να συνδυάσετε διαφορετικές υφές στους τοίχους σας. Επιλέξτε τεχνοτροπίες που σας αρέσουν και 'δέστε' τις μεταξύ τους εκμεταλλευόμενοι την υπόλοιπη διακόσμηση του δωματίου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Διακoσμητικές ιδέες με ταπετσαρίες που θα σας ενθουσιάσουν