HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Ο χρωματικός συνδυασμός που έχει ξετρελάνει το Pinterest


14 Ιουνίου 2019

thehomeissue_xrwma-1-1024x585.jpg

Δείτε πώς μπορείτε να βάλετε και εσείς στο δικό σας σπίτι αυτόν τον τόσο ασυνήθιστο συνδυασμό χρωμάτων.

Τον τελευταίο καιρό έχει κάνει την εμφάνισή του ένας ιδιαίτερος συνδυασμός χρωμάτων με τον οποίο όλο και πιο πολύς κόσμος παθαίνει εμμονή. Μιλάμε για το ροζ και το πράσινο. Οι αναζητήσεις για τα δύο αυτά χρώματα έχουν αυξηθεί κατά 155% και 920% αντίστοιχα.

Αν σκέφτεστε και εσείς να τολμήσετε και να τα βάλετε στο δικό σας σπίτι τότε σίγουρα πρέπει να τσεκάρετε τις εικόνες που ακολουθούν. Θα σας εμπνεύσουν και θα σας δώσουν ιδέες για το πώς να το κάνετε.

Πώς το Χρώμα στο Υπνοδωμάτιο Επηρεάζει τη Ζωή και Τον Ύπνο σας

Πράσινα πλακάκια και ροζ τοίχος Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να συνδυάσετε τα δύο αυτά χρώματα σε έναν από τους τοίχους της κουζίνας σας. Βάλτε σε μια κάθετη λωρίδα τοίχου πράσινα πλακάκια και βάψτε τον υπόλοιπο τοίχο σας σε ένα απαλό ροζ. Η αντίθεση είναι υπέροχη και σίγουρα θα δώσει χαρακτήρα ακόμα και στην πιο βαρετή κουζίνα.

Ροζ τοίχος και πράσινα πιατικά Φυσικά υπάρχουν επιλογές και για τους λιγότερο τολμηρούς. Αν δεν τολμάτε να βάλετε αυτά τα τόσο φαινομενικά αταίριαστα χρώματα στον τοίχο σας μπορείτε να κάνετε αυτό που δείχνει και η εικόνα. Βάψτε τον τοίχο σας ροζ και διακοσμήστε τον με πράσινα πιατικά και ποτήρια. Και ένα πράσινο χαλάκι σίγουρα θα φέρει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Rustic decor: Ιδέες με έμφαση στο ροζ